Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Сум ја догледал и трета сезона и закон е, се надевам дека и четврта ке е добра :):):).. Сега сакам да ја гледам четрврта сезона ама на поднапиши најдов македонски превод од 1 до 16 епизода. Дали некој има македонски превот од 17 до 22 епизода и македонски превод за она The final Break??

Ај прати по ПП линк за мак преводов ако сакаш. Барав јас ама неможев да најдам никаде:toe:

Абе ок тоа е за трета сезона:)Јас барам за прва и втора сезона мак превод ако има:)

Епа многу е едноставно.

Одиш на www.podnapisi.net, пишуваш Prison Break и означуваш само македонски превод, ќе ти ги даде тие што ги има. Ама не сакате да се мачите. :)

Еве ги моите што се поставени.

По не знам кој пат го ставам линкот на темава...

Епа многу е едноставно.

Одиш на www.podnapisi.net, пишуваш Prison Break и означуваш само македонски превод, ќе ти ги даде тие што ги има. Ама не сакате да се мачите. :)

Еве ги моите што се поставени.

По не знам кој пат го ставам линкот на темава...

Еј а зошо не ги преведиш и оние последни епизоди од 4-та сезона на македонски јазик? :)
п.с ја догледав серијава :( и на крај ми дојде да плачам :nesum:....
Дефинитивно најдобрата серија!!!

Искрено, првата и втората сезона од серијава беа нешто што ме воодушеви. Финтата со тетоважите беше нешто генијално. Но, третата и четвртата сезона беа направени само колку да се земат пари на славата што ја постигнаа првите две. А, да не го заборавам и филмот, кој мислам дека глупаво заврши.

нај зверска серија што сум ја гледал . многу добар филм , само да го даваат почесто бар три пати во една недела :smir:

Некој да кажи од кај да ги спуштам втората,третата и четвртата сезона... :vozbud:

Некој да кажи од кај да ги спуштам втората,третата и четвртата сезона... :vozbud:
Од на замунда.нет :)

нај зверска серија што сум ја гледал . многу добар филм , само да го даваат почесто бар три пати во една недела :smir:

абе брат спуштиси ги ти епизодите зш ак чекаш на сител да ти дает 3 пати неделно.....

Јас ги торпедирам сител оддамна со меили, дајте праќајте и вие белким ќе успееме барем по 3-4 епизоди да дават неделно.

Ќе може линкче од епизодата што беше вчера, а воедно и превод?:pipi:

Јас ги торпедирам сител оддамна со меили, дајте праќајте и вие белким ќе успееме барем по 3-4 епизоди да дават неделно.
Димче симни си го бе и изгледај на раат кога сакаш.:smir:

Абе за најлесно,да не се мачите,симнете го по пола со некој другар,изрежете го и готово,јас така направив,прво сакав сам да го симнам цел,но кога видов 37 гига дека зафака се замислив :nesum:

Абе за најлесно,да не се мачите,симнете го по пола со некој другар,изрежете го и готово,јас така направив,прво сакав сам да го симнам цел,но кога видов 37 гига дека зафака се замислив :nesum:

Ти изгледа не си ја нашол нај економичната варијанта.Сега ќе ти кажам во Divx формат според група проценка колку излегува.

Прва сезона 8гига
Втора сезона 8гига
Трета сезона 5гига
Четврта сезона сигурно повеќе од 8гига заради Фајнл Брејк.

Да заокружиме на 30гига.

Инаку јас ги имам сите симнато и изрежено на цедиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom