Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
znaci nikoj nema so makedonski prevod ? :-(

Многу тешко да најдеш со македонски превод,секој втор бара со македонски превод,освен ако не седне некоја будала да ги преведе сите епизоди и да ги закачи на нет или пак отиди си во Сител телевизија,таму ваљда ги има :):smir:

@ACAB

Јас ја имав позадинава долго време, го сменив PCто и у стариот уште ми дреме.

Мн е јака :)

А да си ја зачитате малце темаа од поназад?

Преводи ВРИЕ! Ама тие што ги имаат веќе не гледаат Призн Брејк :baeh:

Барајте ја Walker Girl,сите ги има :smir:

Многу тешко да најдеш со македонски превод,секој втор бара со македонски превод,освен ако не седне некоја будала да ги преведе сите епизоди и да ги закачи на нет или пак отиди си во Сител телевизија,таму ваљда ги има :):smir:

Имаше една таква будала, ама ги нема комплетно сите епизоди. Некои не се закачени на нет.

Барајте тука.

Имаше една таква будала, ама ги нема комплетно сите епизоди. Некои не се закачени на нет.

Барајте тука.

Знам за оваа страна имам симнато неколку...инаку еден другар се спремаше да ги преведе сите епизоди,ептен голем фанатик на Prison Break,но по една недела се откажа,премногу тешко и заморно му беше :kesa:

Знам за оваа страна имам симнато неколку...инаку еден другар се спремаше да ги преведе сите епизоди,ептен голем фанатик на Prison Break,но по една недела се откажа,премногу тешко и заморно му беше :kesa:

Преводите се мои дечко. Не знам друг да преведувал Prison Break. :)

Преводите се мои дечко. Не знам друг да преведувал Prison Break. :)

Не знаев фала на информејшн :kesa:

Другаров не ги стави на нет пошо се откажа затоа...:back:

Ми треба за download.
PrisonBrake~
сезона 1
епизода 22
со Мкд. превод по можност (може и Срб. Хрв.)

Сите епизоди од сите сезони ти се преведени?

Не. Од прва и втора сезона ми фалат уште по неколку, трета е преведена цела, а четврта има македонски превод до 16 епизода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom