Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Овде ја не гледам да пишува нит Bargain, нит е спомната некоја СФ технологија, така да уживајте.

Тадаам... 15-та епизода 4-та сезона:

scila1.jpg

scilla2.jpg

scilla3.jpg

Ајмо дроги-моги изволтеееее.....:vozbud::vozbud::vozbud:

НАПОМЕНА: Торентов е исклучиво за регистрирани членови на Zamunda :smir:

Абе ако сака некој ќе му шпратам директен линк за симнување и гледање. Јас веќе ја изгледав новата епизода.

Може некој да ми прати торрент линк виа ПП? Thnx in advance

Најновата епизода од 4-та сезона е 17 така? Или можеби сум грешка? Пошто ги изгледав сите епизоди од 4та сезона уште некаде Ноември - Декември месец и сега не сум баш во тек со филмот немам претстава која епизода е најновата...Ја слегнувам 17та епизода од торент ако не е таа новата кажете, сега баш гледам дека и 18та епизода има...Ги имате на 0.arenabg.com и многу брзо се слегнува а и на zamunda.net ги има мислам :toe::helou:

Најновата епизода од 4-та сезона е 17 така? Или можеби сум грешка? Пошто ги изгледав сите епизоди од 4та сезона уште некаде Ноември - Декември месец и сега не сум баш во тек со филмот немам претстава која епизода е најновата...Ја слегнувам 17та епизода од торент ако не е таа новата кажете, сега баш гледам дека и 18та епизода има...Ги имате на 0.arenabg.com и многу брзо се слегнува а и на zamunda.net ги има мислам :toe::helou:

Taa е, симни ја, и после неа уште неколку епизоди и тука е крајот.

18 е најнова, и има уште 6 епизоди до крајот...

Season 4, Episode 19: S.O.B.

Original Air Date—1 May 2009

Season 4, Episode 20: Cowboys and Indians

Original Air Date—8 May 2009

Season 4, Episode 21: Rates of Exchange

Original Air Date—15 May 2009

Season 4, Episode 22: Killing Your Number

Original Air Date—15 May 2009

Season 4, Episode 23: The Old Ball and Chain

Original Air Date—2 June 2009

Season 4, Episode 24: Free

Original Air Date—2 June 2009