Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Добра беше епизодата бе. Не така само избрзувајте со заклучоци. Оваа епизода баш ми ги врати надежите дека може ке се поправи серијата.

Ај пратете ми и мене линк. Фала однапред

Ја изгледав... Импресии табула раза. Иди ми дојди ми, фати ме, ќе те фатам. Башка што си направив ретро преглед месецов од прва сезона па навака. Останувам на ставот дека и` се гледа крај на серијата. Крај без голем успех.

Само што ја изгледав.....
Квалитетот е истиот како и на останатиот дел од 4та сезона,далеку послаб од другите ама што е тука е......на изгледани без малку 4 сезони греота е да не ги изгледаш и последните неколку епизоди.:toe:

Добра беше епизодата бе. Не така само избрзувајте со заклучоци. Оваа епизода баш ми ги врати надежите дека може ке се поправи серијата.
Кои надежи да ги врати? Готова е серијата веќе.

Е па почнаа да стануваат клаустофобични па сега бегаат на отворено,премали се затворите за нив :helou:

Битно јас си гледам серијава до самиот крај и мува не ме лази.Колку сакате мрчете дека не чини,Призн брејк докажа како се прави must see серијал:smir:

Е па почнаа да стануваат клаустофобични па сега бегаат на отворено,премали се затворите за нив :helou:

Битно јас си гледам серијава до самиот крај и мува не ме лази.Колку сакате мрчете дека не чини,Призн брејк докажа како се прави must see серијал:smir:

БРАВО братче за постот!!!

Брат, ова е најдобриот пост кој го имам прочитано досега. Секоја чест за постот.

дали тоа Скофилд уби човек минатава епизода, и ако да дали му е тоа сефте?? :)

Имам уште 2-3 епизоди, па ќе ви се приклучам во дискусијава онака достојно :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom