Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
има уште цела недела, вечерва е на ред Heroes да излези, сега преку една недела се

има уште цела недела, вечерва е на ред Heroes да излези, сега преку една недела се

Не збори нешто без врска.Prison Break и Heroes се тотално различите серии.Prison Break ја даваат на Fox Tv a Heroes на NBC тоа се две различни телевизии.Само денот и часот на емитување им е ист и на двете серии.Нормално е тоа конкуренција помеѓу нив.Иначе 10 епизода ке си игра по план не знам како е во Америка мислам дека сеуште не почнала али околу 6 сабајле по наше време би требало веќе да ја има за симнување на интернет.Затоа те молам без лажни и глупави коментари на темата.Ние сме болни луѓе за Prison Break знаеме што како иде овде :)

де бреее ..ќе ме натепате...ги следам и јас и впишана сум во болните, само ако следеше претходните излегуваја преку една недела, а истото беше и со Heroes а не дека нивно место се емитува
извинете за грешката не проверив дали ќе има денес...па пријатно гледање ќе споделиме коментари сабајле :kesa:

де бреее ..ќе ме натепате...ги следам и јас и впишана сум во болните, само ако следеше претходните излегуваја преку една недела, а истото беше и со Heroes а не дека нивно место се емитува
извинете за грешката не проверив дали ќе има денес...па пријатно гледање ќе споделиме коментари сабајле :kesa:

Ништо лично девојко али информациите во врска со наредните епизоди на Prison Break на форум мора да се 100% точни :) Не за друго ке прочита некој од може поболните на форумот за серијата дека епизодата е одложена за недела дена веруј ми тоа влијае лошо на психа од искуство па може да удри и физичка болка :pos:Сите мора да се среќни овде :) И не заборавајте за другар ми Итар Пејо обавезно да ja најде епизодата која е 200мб дека човекот е лимитиран со нетот :) Поздрав до сите Prison Break фанови.

какви 200 бе не се будали види го.... :uvo: 100-150 преку Scyla!! си имам ја со Нео договор за стабилизација и асоцијација,он ми ги набацува ефтините линкови,сеа со лоша слика и звук се ама и така сум голем логичар :pos: и сум му захвален :icon_lol:
Иначе уште сум среќен што нигерот умре,недела дена се радувам !!!

Ништо лично девојко али информациите во врска со наредните епизоди на Prison Break на форум мора да се 100% точни :) Не за друго ке прочита некој од може поболните на форумот за серијата дека епизодата е одложена за недела дена веруј ми тоа влијае лошо на психа од искуство па може да удри и физичка болка :pos:Сите мора да се среќни овде :) И не заборавајте за другар ми Итар Пејо обавезно да ja најде епизодата која е 200мб дека човекот е лимитиран со нетот :) Поздрав до сите Prison Break фанови.

Ko na primer jas sea za malkuckum so ce ja iskrsef tastaturava,ko vidov deka nemalo da izleguva,a samo zaradi neze sedam na internet.......:smir:

Незнам што ве провоцира некој да споредувате дали Хирос е подобра од Призон Брејк. Арно рече Скарфејс, Хирос и Призон во исти кош неможе да се стават. Како и да е, 10-та на даунлоад е ставена веќе.:)
Ако сакате поквалитетно торентче, замунда е ѕверска работа.

ајде уште еднаш се извинувам :smir:
а за епизодава....
:nesvest: Scofield мора подхитно на операција :cry: и сега? Секретарицана од Т-Бег ти била и та таен агент :tapp: а па онај Бекер не кажа шо е легендата
Ни на крај памет дека Т-Бег че се раслачи за Белик :kesa: иначе ете навистина е мртов

Не пишувај спојлери,бар не најмалце два три дена откога ќе искочи епизодата

За да ја изгледаме сите :wink:

Кој сака комплетно да си ужива, последниот пост од претходната страна нека не го чита, Little Lady, на несакање ми расипа расположение.:( Не е фер.

Незнам што ве провоцира некој да споредувате дали Хирос е подобра од Призон Брејк. Арно рече Скарфејс, Хирос и Призон во исти кош неможе да се стават. Како и да е, 10-та на даунлоад е ставена веќе.:)
Ако сакате поквалитетно торентче, замунда е ѕверска работа.
па шо не ја ставиш тука бе :pusk:

Интересна епизода. Сега Мајкл е се поблиску до Сцила, но здравјето го спречува да дојде што побрзо до последната картичка. Наредната недела излегува нова епизода или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom