Little Lady
Born To Be Wild
- Член од
- 28 октомври 2008
- Мислења
- 339
- Поени од реакции
- 8
има уште цела недела, вечерва е на ред Heroes да излези, сега преку една недела се
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
веќе е испадната 10 епизодаима уште цела недела, вечерва е на ред Heroes да излези, сега преку една недела се
има уште цела недела, вечерва е на ред Heroes да излези, сега преку една недела се
де бреее ..ќе ме натепате...ги следам и јас и впишана сум во болните, само ако следеше претходните излегуваја преку една недела, а истото беше и со Heroes а не дека нивно место се емитува
извинете за грешката не проверив дали ќе има денес...па пријатно гледање ќе споделиме коментари сабајле :kesa:
Ништо лично девојко али информациите во врска со наредните епизоди на Prison Break на форум мора да се 100% точниНе за друго ке прочита некој од може поболните на форумот за серијата дека епизодата е одложена за недела дена веруј ми тоа влијае лошо на психа од искуство па може да удри и физичка болка
Сите мора да се среќни овде
И не заборавајте за другар ми Итар Пејо обавезно да ja најде епизодата која е 200мб дека човекот е лимитиран со нетот
Поздрав до сите Prison Break фанови.
па шо не ја ставиш тука бе :pusk:Незнам што ве провоцира некој да споредувате дали Хирос е подобра од Призон Брејк. Арно рече Скарфејс, Хирос и Призон во исти кош неможе да се стават. Како и да е, 10-та на даунлоад е ставена веќе.
Ако сакате поквалитетно торентче, замунда е ѕверска работа.
да даСакаш торент?