Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Солидна епизода, последната картица изгледа многу ќе се мачат дур да ја земат, Мајкл како се снајде во оваа ституација која се наоѓа би било интересно. Очекувам да се деси нешто поинтересно следната епизода.
п.с. Сега, која е улогата на Гречен, она сака и на The Company и на Scofield екипата да ги зафркне, на крајот изгледа крваво ќе биде за нејзе.

Jas mislam oti Grecen ke ja jade zegata od Mahoun,on ke i presudi na taa pufla?!

Видете,без лутење,но ако реално ги споредиме Heroes и Prison Break,ќе видиме дека Prison делува малку изгубено...
Не знам,некако како да фали нешто,освен Махоун,сите други многу тапа ми глумат некако :|
Ама ај,се надеваме дека ќе биде подобро во наредните епизоди :)

И мала интересна забелешка,во Heroes s3e7,се спомнува Scofield,онака чисто ради Prison Break фановите:)

Se soglasuvam so tvoeto mislenje,T-Beg isto glumi kako izguben a od site glumci dobra gluma imase i gjuptinot sto go frli Mahoun vo reka,laden tip kako spricer,bez dusa i cuvstvo!

Но не мислам дека е до глумците,они се сите феноменални,ги видовме во прва сезона како одлично им стоеа улогите.

Но кога сценаристот ќе му наложи на Robert Knepper,да го глуми T-bag,но во одело,и како продавач,тој навистина не знае како да ја изигра улогата.
Веќе 9 епизоди по ред го гледаме психопатот како не прави ништо интересно,и во секоја сцена се вртка во истата канцеларија...

Затоа реков,изгубена смисла имаат ликовите,освен Махоун,он ми изгледа на место само...

До кај е стигнато филмчево го гледаг летото интензивно по 3-4 епизоди на ден и стигнав до Сона и потоа заборавив...иначе супер филмче

До кај е стигнато филмчево го гледаг летото интензивно по 3-4 епизоди на ден и стигнав до Сона и потоа заборавив...иначе супер филмче
само ти се чудам како ли издржа да не ги гледаш наредните епизоди :nesvest::nenene:

Спојлерс

само знам дека T-Beg ке умре во пред последната епизода

Многу голем емотивец станав во врска со Брејков:pos:
Само уште една личност, која од првата сезона, па досега е во серијата, умре, тогаш...не е фер! Ги засакав ликовите, дури и Абруци да играше уште некоја епизода повеќе, ќе беше супер. А и агентот Пол (мислам дека вака се викаше, неможам моментално да се сетам), кој го акнаа во крајот на втората сезона, беше многу добар лик.

Стигнав до 9 епизода од 4тата сезона. Хммм... Ретроспектива: досега првата сезона беше оноа вистинското. После тоа бегствотонекако ниваму ни таму се додека не ги фатија (последната епизода од втората сезона најмногу вредеше и онаа со келерман кога ќе и` сврте грб на госпоѓа плавуша претседателка)
Третата сезона почна да се враќа во колосек серијата но сепак не е она што е првата (правилото: секогаш првиот дел е најдобар) И таман завршува сето тоа четвртата сезона се` паѓа во вода. Мајкл не е она што беше некогаш, ја враќаат девојка му (по желба на гледачита - се гледа дека нема инвентивност) и на крај сите се толку силни и здружени но компанијата не можат да ја срушат така лесно. Хмммм добро би било на 4ката да заврши серијата, после преоѓа во невкус.

Видете,без лутење,но ако реално ги споредиме Heroes и Prison Break,ќе видиме дека Prison делува малку изгубено...
Не знам,некако како да фали нешто,освен Махоун,сите други многу тапа ми глумат некако :|
Ама ај,се надеваме дека ќе биде подобро во наредните епизоди :)

И мала интересна забелешка,во Heroes s3e7,се спомнува Scofield,онака чисто ради Prison Break фановите:)
Баш ме интересира во кој контекст го спомнаа Скофилд во епизода од Хироус?
само ти се чудам како ли издржа да не ги гледаш наредните епизоди :nesvest::nenene:

Спојлерс

само знам дека T-Beg ке умре во пред последната епизода
Дај линк да видам, не ми се верува дека ке умре Т - Бег, зошто секогаш знае да се извлече.

Pogoduvam deka T-Beg ke umre. Ne znam, taka pretpostavuva.

Stvarno, vo koj kontekst e spomnat Scofield vo Heroes?

Ловеа некој тип со моќи,и се претставија како претставници на градот за куќите и околината,и ликот ги праша :

-Yeah, what happened to Scofield?

-Scofield?

-- The V.A. Rep that was here last week.

И толку беше муабетот,ама интересни беа реакциите на екранот,и не верувам дека случајно им текнало на името Scofield :)

Ловеа некој тип со моќи,и се претставија како претставници на градот за куќите и околината,и ликот ги праша :

-Yeah, what happened to Scofield?

-Scofield?

-- The V.A. Rep that was here last week.

И толку беше муабетот,ама интересни беа реакциите на екранот,и не верувам дека случајно им текнало на името Scofield :)
Ништо посебно не бил муабетот, но нормално дека не им текнало случајно да го спомнат Скофилд.

Епизодава беше полна со емоции, посветена на Белик,
Ти-Бег и емоции ... го бива човекот, нема што :), одличен говор,
се наежив кога Махоун му ја стави значката на градите на Белик ,
во прва сезона го мрзев, сега ми е навистина жал што ќе го нема повеќе :(

Епизодава беше полна со емоции, посветена на Белик,
Ти-Бег и емоции ... го бива човекот, нема што :), одличен говор,
се наежив кога Махоун му ја стави значката на градите на Белик ,
во прва сезона го мрзев, сега ми е навистина жал што ќе го нема повеќе :(
И за Рајан Шапел исто се осеќаше, а отпрвин го мразеше?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom