Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
:toe: ај ќе се воздржам од коментари понатаму ама секогаш ја гледам одма кога ќе излези
или пак не читајте додека не ја гледате и онака нема што да искоментирате...туку па на некои им треба линк :icon_roll

СПОЈЛЕРС

Некој во 1 сезона да ми кажеше дека ќе бидам тажен ако умри Белик, убо че му се насмеев. Т-Бег имал душа, Скофилд е при крај, Махоун е поефикасен од секогаш, а Сукре беше вицкаст ко му рече на Скофилд и Махоун: Koja будала освен вас двајца, можи ова да го направи? :drk: Во глобала, досадничка и невозбудлива епизода, најверојатно поради смртта на Белик.

СПОЈЛЕРС

Некој во 1 сезона да ми кажеше дека ќе бидам тажен ако умри Белик, убо че му се насмеев. Т-Бег имал душа, Скофилд е при крај, Махоун е поефикасен од секогаш, а Сукре беше вицкаст ко му рече на Скофилд и Махоун: Koja будала освен вас двајца, можи ова да го направи? :drk: Во глобала, досадничка и невозбудлива епизода, најверојатно поради смртта на Белик.

Mene pa ova mi bese edna od povozbudlivite epizodi,i ne znam kako ke izdrzam uste celi 7 den:ija: (ili nedaj Boze 14).......i naj iskreno ova go kazuvam.

NEJCAM DA IMA POVEKE SEZONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne mozam da cekam vaka...:toe:

Mene pa ova mi bese edna od povozbudlivite epizodi,i ne znam kako ke izdrzam uste celi 7 den:ija: (ili nedaj Boze 14).......i naj iskreno ova go kazuvam.

NEJCAM DA IMA POVEKE SEZONI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ne mozam da cekam vaka...:toe:[/B][/B][/B]
И јас исто брат. Не сакам да има уште една сезона, зошто нема да можам да го издржам тој психо притисок кој го задаваат епизодите. А да, и мене ми беше интересно зошто се збогувавме со Белик. R.I.P. Белик.

ај остајте превод за последнава епизода,сакам вечерва да ја гледам :)

Ти Бег и емоциии wow, втор пат во серијалов, првпат за некој друг.

п.с. одлично изиграно од Селф со женската, почна малку да личи на агент

Aloooooooooo :costumed2 Little Lady.........Nemame site net so 35Mbps.Ushte ja smetnuvam ako ne :pishtoldz :)))))))

Дајте ми торентче за последнава 10та?

Јас си ја гледам секој понеделник во 8 на fox...Една причина плус за убаво поминато време во Тексас :smir:

Солидна епизода, последната картица изгледа многу ќе се мачат дур да ја земат, Мајкл како се снајде во оваа ституација која се наоѓа би било интересно. Очекувам да се деси нешто поинтересно следната епизода.
п.с. Сега, која е улогата на Гречен, она сака и на The Company и на Scofield екипата да ги зафркне, на крајот изгледа крваво ќе биде за нејзе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom