Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Мислиш како Heroes.:vozbud:

Далеку е Heroes од Prison Break, иако првата сезона на Prison Break мислам дека е незаменлива.
Умирањето и оживувањето во Heroes е дел од сценарио, впрочем таков е текот на серијата, мора да го има тоа!

mu buvna edna kloca u gz i u rekata na banjanje:vozbud::vozbud::vozbud:
ke bide gusto so novite epizodi

По филмски ќе беше да го застрелаше со еден куршум во глава како што црнецот го уби син му (логички така требаше да биде). Вака мислам дека црнецот ќе се извлече и ќе остане жив! А за Белик ако го побараат фановите ќе мора да го вратат назад!

Далеку е Heroes од Prison Break, иако првата сезона на Prison Break мислам дека е незаменлива.
Умирањето и оживувањето во Heroes е дел од сценарио, впрочем таков е текот на серијата, мора да го има тоа!
Мислиш дека Heroes е подобра од Призн Брејк?
Братко изгледа не знаеш да цениш добра серија. Heroes е како цртан филм. Умира и ете го пак е жив.

во понеделник испаѓа нова епизода,Белик пак ке го има се до крајот
е памтете ми го зборот :pos2:

во понеделник испаѓа нова епизода,Белик пак ке го има се до крајот
е памтете ми го зборот :pos2:

Ne mi se veruva deka ke go ima,ama kako i da e sepaknapravi herojsko podvig podigajki ja cevkata a pritoa go rizikuvase duri i svojot zivot ama sekoj covek se pokajuva taka i Belick!

Dobro ushte diskusii za toa deka serijava ne chini??? Ova e VRV bre.NEMA I NEMA NI DA IMA NESHTO POJAKO OD SERIJAVA I NEMA NI ZIVA SILA SHTO KE ME UBEDI VO TOA :smir:
Ostajte Heroes,pocnaa da go gledaat na Sitel.Nie sme ushte underground :baeh:.Koga ke pocne i PB da se gleda na nekoja od nacionalnive televizii(Tipuvam na A1),e duri togash ke vidite shto e PRISON BREAK treska :smir:

Toj sto veli dena ne cini toj laze,edvaj site cekaat da izleze sekoja naredna epizoda i da vidat sto ke se sluci,kako ke go resat problemot so vleguvanjeto vo objektot kaj sto e SCYLLA?

Dobro ushte diskusii za toa deka serijava ne chini??? Ova e VRV bre.NEMA I NEMA NI DA IMA NESHTO POJAKO OD SERIJAVA I NEMA NI ZIVA SILA SHTO KE ME UBEDI VO TOA :smir:
Ostajte Heroes,pocnaa da go gledaat na Sitel.Nie sme ushte underground :baeh:.Koga ke pocne i PB da se gleda na nekoja od nacionalnive televizii(Tipuvam na A1),e duri togash ke vidite shto e PRISON BREAK treska :smir:
Проблемот е што никад нема да почнат да ја прикажуваат на некоја од нашите телевизии, па затоа многумина никогаш нема да научат што е вистинска серија. Подобро ке беше Призон Брејк да го емитуваа на Сител, отколку Heroes.

Serijata ja ima popularnosta uste mnogu odamna,namesto da gi nosat Juzno Americkite sranja mozea da ja prikazuvaat PRISON BREAK ama neli kaj nas seuste uspeva shundot i ke cekame nekoi podobri vreminja ili neka ni e ziv i zdrav internetot pa ke znaeme sekogas sto ima novo,koga ke zapocne noviot serijal,ili da otkrieme nekoja nova dobra serija...

Serijata ja ima popularnosta uste mnogu odamna,namesto da gi nosat Juzno Americkite sranja mozea da ja prikazuvaat PRISON BREAK ama neli kaj nas seuste uspeva shundot i ke cekame nekoi podobri vreminja ili neka ni e ziv i zdrav internetot pa ke znaeme sekogas sto ima novo,koga ke zapocne noviot serijal,ili da otkrieme nekoja nova dobra serija...
da ne imas puseno nesto ili si piel
abe filmov go lovime kako ispaga taka go gledame
znaes li deka se e piraterija
a znaes li kolku kosta da se kupi pravoto
ili samo da pises nesto taka

Па сигурно не кошта толку многу. Како можам да ги пренесуваат Хироус и 24, така да ке можат и Призн Брејк, што верувам дека Призон е далеку поефтина од Хироус зошто не е толку популарна.

Znaes li samo koja rabota ostanala nedovrsena,samo taa sto ne e nikogas zapocnata!

Па сигурно не кошта толку многу. Како можам да ги пренесуваат Хироус и 24, така да ке можат и Призн Брејк, што верувам дека Призон е далеку поефтина од Хироус зошто не е толку популарна.

da ama koj epizodi gi davaat
koga se snimani tie epizodi

ајде не туку се карајте :)
туку тој прв што ке ја најде на нет 10тата епизода од 4та сезона нека ја постира овде :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom