Mr.Deni
Животна грешка си ми ти...
Нема проблем. Инаку среда наутро излегува тазе![]()
Да не си грешка брат во вторник сабајле веќе на рапидшаре ја има среда со се превод се гледа

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема проблем. Инаку среда наутро излегува тазе![]()
Да не си грешка брат во вторник сабајле веќе на рапидшаре ја има среда со се превод се гледа![]()
Да, да. Утре не сум на школо, на раат ке ја гледам епизодата.Да, во 5 сабајле излегвит торент
а вечер со превод ќе ја имаме![]()
Да, во 5 сабајле излегвит торент
а вечер со превод ќе ја имаме![]()
СПОЈЛЕРАјде јас прв да се пофалам дека ја гледав епизодата и дека многу ми се допадна. Ја гледав со англиски превод, ама ова на крајот само не го разбрав што е разговорот мегу Махоун и Вајат. Ке може некој да ми преведе ако има Англиски превод.
Кога почнав да ја гледам серијава мислев дека е најинтересната што сум ја гледал
Е арно ама , миелам дека требаше серијава со втора сезона да си заврши за да си го задржи нивото .Веќе ми стануваат смешни епизодиве . Глумциве реално супер си ја вршат работата , но требало на сценариото да се поработи .
П.С Работава ми заличува ко 24 серијата која ја баталив со гледање во 5 сезона !
Е да бе. Ако ја завршеа со втората сезона, што ке гледавме сега, некоја шпанска ли серија?Кога почнав да ја гледам серијава мислев дека е најинтересната што сум ја гледал
Е арно ама , миелам дека требаше серијава со втора сезона да си заврши за да си го задржи нивото .Веќе ми стануваат смешни епизодиве . Глумциве реално супер си ја вршат работата , но требало на сценариото да се поработи .
П.С Работава ми заличува ко 24 серијата која ја баталив со гледање во 5 сезона !
Да, да. Требаше Мајки некои супер моки да добие.:pos2: Функцијата на Линколн во серијата е да го спасува брат му од неволји и ако има некој за тепање да го тепа. Линколн Д Бест.Шо ти наликува на 24, жити телото?
Он топик - Во шестава епизода добро беше што облеката му беше на Махоун сменета, веќе од Сона ја носеше онаа блузана... :nesvest:
А доколку тимов одлучеше да не го спасува, туку да продолжи со мисијата... Скофилд и Буроус ќе ми беа на листата на ликови шо ги мразам... Иако Буроус веќе е поради тоа што мислам дека нема никаква улога во серијата освен да го зачутува хакерон и да го препрашува Скофилд за некои работи во мисијата шо не можи да ги сфати...
Инаку 3 бегство од затвор... Аман бе?Можеа на сценариото да поработат стварно, имаат во оваа сезона фантазија да уклучат, не истото па истото... :helou: