Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Да, ама сепак многу зависи од харизмата и глумата на самите актери тамо.

Ama od nego se site stvari vo filmot.Toj e mozokot ;)

A бе јас прашав кој е попаметен ЛИК во серијата. Тоа може само ете, Пол да го одговори, како тој ги замислил ликовите. :)

Мај воут гоус ту:
T-Bag

Tipot se snaogja vo bukvalno sekakvi situacii i ima resenie za se.
Ako majkl gi planira rabotite po nekoe vreme ovaj besprekorno se adaptira vo se :)

Махоун и Мајки се исти во интелигенцијата, а Т- Бег е малку позади нив. Мајки кога бегаше Махоун му го знаеше секој чекор, но на крај Мајки го заеба со дрогата. Сепак тука некаде се и двајцата.

Многу муабет сте напрајле за одговор кој однапред го знаете,

Сетете се само, кој на кого му се лижеше во трета сеозна за да избега од Сона?
Ако Махоун и Ти-Бег беа попаменти од Мајкл тогаш немаше цела 3-та сезона да се вртат околу Мајкл ко ајкули на крв :) само за да избегаат заедно со него.
Јас мислам дека најпаметен е типот што ги извади момците од Сона :pipi:

Многу муабет сте напрајле за одговор кој однапред го знаете,

Сетете се само, кој на кого му се лижеше во трета сеозна за да избега од Сона?
Ако Махоун и Ти-Бег беа попаменти од Мајкл тогаш немаше цела 3-та сезона да се вртат околу Мајкл ко ајкули на крв :) само за да избегаат заедно со него.
Јас мислам дека најпаметен е типот што ги извади момците од Сона :pipi:

А дали можеше Скофилд без помошта на Махоун да излези од Сона, и да земи една картичка од Scylla? :)
Сепак ги споредуваме умовите, а не способноста да избегаш од зграда, пошо нели, Скофилд сепак е архитект. ;)

А дали можеше Скофилд без помошта на Махоун да излези од Сона, и да земи една картичка од Scylla? :)
Сепак ги споредуваме умовите, а не способноста да избегаш од зграда, пошо нели, Скофилд сепак е архитект. ;)
Не е архитект. Тој ти е structural engineer или на Македонски Градежен инжинер, што не е исто со архитектура. Сепак Махоун му го знаеше секој чекор на Мајки во втората сезона, а многу помогна и во четвртата.

Не е архитект. Тој ти е structural engineer или на Македонски Градежен инжинер, што не е исто со архитектура. Сепак Махоун му го знаеше секој чекор на Мајки во втората сезона, а многу помогна и во четвртата.

Згрешив де, инжинер е, да, поентата ми беше дека не можиш да ги споредуваш Махоун и Скофилд во снајдување за излегување од зграда, како ни во некои полициски работи. :)

Мене во 4тава сезона ме буни едно нешто во врска со Алекс.Кај му е нарко зависта?Не може тикитукутака да не го фати воопшто криза и да не збара нешто опојно средство.Додека во 3тата сезона тоа беше доста изразито.Само ради тоа мислам дека Алекс некаде ке потфрли,наркоман.

Мене во 4тава сезона ме буни едно нешто во врска со Алекс.Кај му е нарко зависта?Не може тикитукутака да не го фати воопшто криза и да не збара нешто опојно средство.Додека во 3тата сезона тоа беше доста изразито.Само ради тоа мислам дека Алекс некаде ке потфрли,наркоман.

Па со тек на време му замина, а и имаше други грижи на ум. Не знам, стварно малце е чудно.

Махоун и Мајки се исти во интелигенцијата, а Т- Бег е малку позади нив. Мајки кога бегаше Махоун му го знаеше секој чекор, но на крај Мајки го заеба со дрогата. Сепак тука некаде се и двајцата.

Se slozuvam so tebe:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom