Згрешив де, инжинер е, да, поентата ми беше дека не можиш да ги споредуваш Махоун и Скофилд во снајдување за излегување од зграда, како ни во некои полициски работи.![]()
Како тогаш ќе ги споредиме кој е попаметен?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Згрешив де, инжинер е, да, поентата ми беше дека не можиш да ги споредуваш Махоун и Скофилд во снајдување за излегување од зграда, како ни во некои полициски работи.![]()
Па и мене ми помина исто како на Махоун. Хехех, се шалам.Камо на сите така да му заминува......))))
Епа исти се по интелигенција. Мајки се снаога подобро со градби и со планови за бегство, а Махоун е подобар кога станува збор во наогање луге, во извршување полициски задачи и сл. Ако се гледа така, тогаш тие се исти во интелигецијата, само едниот се определиле за различни работи, а ако работат заедно се најдобриот тим.Како тогаш ќе ги споредиме кој е попаметен?
Кога Линколн бил мал, пред да се роди Мајкл татко им ги напуштил, па Линколн го задржал презимето на татко му (Burrows), а Мајкл презимето на мајка му (Scofield).
Мајкл го носи моминското презиме![]()
Ахам, сеа ми е јасноФала за информацијава
![]()