Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Јас мислам дека Селф ќе го јади стапо во наредните епизоди, пошто Генералот веќе дозна дека душкал за него. Ќе видиме како ќе се развива понатаму. Одвај чекам :vozbud:

И јас истото баш го мислев, овој ќе го јаде, само да не пропее сиротиот.

Ама сепак ... :vozbud:

Јас мислам дека Селф ќе го јади стапо во наредните епизоди, пошто Генералот веќе дозна дека душкал за него. Ќе видиме како ќе се развива понатаму. Одвај чекам :vozbud:
Според мои претпоставки мислам дека Селф нема да умре барем наредниве 10 епизоди.

Според мои претпоставки мислам дека Селф нема да умре барем наредниве 10 епизоди.

Абе можи нема да фрли патиките, ама Генералот ќе го помачи малце, сигурен сум во то

A sto Majkl da ne imal leukemija na 13 god? Od kaj toa so leukemijata, ne sum go sretnala niz serijata...
Па кога Сара збореше во првата сезона со тој докторот за Мајкл. Докторот кажа дека Мајки имал леукемија на 13 години и дека има компјутер во главата, односно дека размислува подобро и побрзо од другите.
За последниве две никакви оваа беше КУМ 1 :) Само го чекам моментот кога Махоун ке му ги извади органите на нигерот а тоа се ближи.
Гречен се враќа у игра и тоа надркана е до небо :)
Гречен ке се одмаздува на Компанијата, ама ке ја убијат гарант.
И јас истото баш го мислев, овој ќе го јаде, само да не пропее сиротиот.
Ама сепак ... :vozbud:
Не верувам дека ке каже нешто, ама сепак останува да видиме.

Еве трејлер за новата епизода.

Едно прашање - според вас, кој е попаметен?

1. Скофилд
2. Т-Бег
3. Махоун

Jaс мислам 3
Тежок избор, бидете објективни :)

Абе можи нема да фрли патиките, ама Генералот ќе го помачи малце, сигурен сум во то
Мислам дека нема да умре, затоа што во најавната шпица го покажува како главна улога пред да го наброи на пример еден Махоун и слично. Дај Боже да си остане, зш ми се свиѓа овај Селф во размислувањето.:)

1. Скофилд
2. Т-Бег
3. Махоун

Jaс мислам 3
Скофилд е цар. Само е многу добар, дури и идиот.
Ти Бег е преварант во вистинска смисла на зборот.
Махоун ? - ако одмаздата го заслепи човекот - лесно се губи паметот.

Мислам дека нема да умре, затоа што во најавната шпица го покажува како главна улога пред да го наброи на пример еден Махоун и слично. Дај Боже да си остане, зш ми се свиѓа овај Селф во размислувањето.:)

Скофилд е цар. Само е многу добар, дури и идиот.
Ти Бег е преварант во вистинска смисла на зборот.
Махоун ? - ако одмаздата го заслепи човекот - лесно се губи паметот.

Значи имаме паметен наивко, паметен злосторник и паметен кој брзо го губи паметот. :)
Јас сепак мислам Махоун е најпаметен. Нека го губи тој паметот, ама пред да го изгуби е царче. :)

Инаку, досега нема епизода а да не се спомни Фокс Ривер. Јас лично мислам ќе има некои гомна поврзани со тоа. :)

1. Скофилд
2. Т-Бег
3. Махоун

Jaс мислам 3

И јас сум за Махоун. Ме импресионира во втората сезона, кога го гонеше на Мајкл. Многу остроумен, паметен, интелигентен лик.

И јас сум за Махоун. Ме импресионира во втората сезона, кога го гонеше на Мајкл. Многу остроумен, паметен, интелигентен лик.

А сепак Скофилд побегна, значи не е попаметен :)

Побегна ама заврши в затвор. Додека бегаше секој потег му беше откриен од Махоун. :)

Карактерот на Махоун е дефинитивно еден од најдобрите, но сепак знаеме дека главниот лик во филмот е тој што ги решава работите на крајот, нели? :)

Карактерот на Махоун е дефинитивно еден од најдобрите, но сепак знаеме дека главниот лик во филмот е тој што ги решава работите на крајот, нели? :)

Без дилема. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom