Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бре луѓе, како ќе се издржи оваа работа??
Првите две сезони си ги имав на купче (Фала Сани...), а сега овие, чекај седум дена, па чекај 14 дена ... :nerv:
А сега слушам екипата ќе штрајкувала 2 месеци (!!!).:zid:
Е, лудница!
:zid:

А сега слушам екипата ќе штрајкувала 2 месеци (!!!).
Е, лудница!

Прво од каде ти е оваа информација и биди малку подетална зошто да штрајкуваат кој е проблемот.

Прво од каде ти е оваа информација и биди малку подетална зошто да штрајкуваат кој е проблемот.
Strajkuvaat site scenaristi od site serii vo USA... ne samo Prison Break, tuku bukvalno site serii se pauzirani ili zavrseni.

Strajkuvaat site scenaristi od site serii vo USA... ne samo Prison Break, tuku bukvalno site serii se pauzirani ili zavrseni.

Да бе слушнав за тоа у пм нека идат остај што чекам по една недела за една епизода господ знае колку ке се штрајкува.Заебана работа

Кој ке чека до 14 јануари за 9 епизода

Леле ако ова е вистина нека си е**т мајката многу бе еј тоа се 2 месеци бе ке се заборави и цела серија ако што сум мрднат по оваа серија.Навистина лошо :(

Имаш на официалниот сајт и "countdown timer" до 14 јануари
Но мислам дека е резултат на штрајкот на сценаристите или продуцентите заради тоа многу серии ке продолзат после нова година

http://www.fox.com/prisonbreak/

леле не ми се верува :nerv:

денес ја гледав 8 епизода (3С) и почнувам да ја барам 9 и се рзаочарав :nerv:

ама тоа е ќе чекаме до 14 јануари :zlo:

серијава ми ја зборат подолго време.. денес првпат седнав да ја глеам кај другарче, првата и втората епизода ги глеав.. ТОП ТОП ТОП!
чекам деновиве да ги зеам сите до сеа шо се излезени, па да ги изглеам -))
понатаму други мислења.. после 1ва, 2ра,...

nema bolje serija !!
zakon e prison e sea jebiga ke cekame do 14 januari , ja se izgleav do sea i se edna po edna :))

Ејјјјј на цдто ми се изгребани 3 епзоиди не ми ги пушта прва сезона 20 21 22 епизода ако знае некој линк нека пушта по ПП оти згусна работава се опседнав и мука ми е

Ејјјјј на цдто ми се изгребани 3 епзоиди не ми ги пушта прва сезона 20 21 22 епизода ако знае некој линк нека пушта по ПП оти згусна работава се опседнав и мука ми е

Nema da ti bide tesko za da gi najdes tie epizodi na internet - Probaj na ovoj link

http://joox.net/cat/5

не, ко дрога е серијава. до 13та епизода сум, 1ва сезона. ги чекам другите да ми ги дадат.
сега сум кај бегството, кога заглавуваат кај свежо заменетата цефка -))
не кажуувајте шо има даље, дури страф ми е да ја отварам темава, за да не се зачитам, да не пишал некој -))
повеќе не ја отварам... бар дур ја завршам прва сезона!

Генијалниот ум на Мајкл Скоуфилд!!!

не, ко дрога е серијава. до 13та епизода сум, 1ва сезона. ги чекам другите да ми ги дадат.
сега сум кај бегството, кога заглавуваат кај свежо заменетата цефка -))
не кажуувајте шо има даље, дури страф ми е да ја отварам темава, за да не се зачитам, да не пишал некој -))
повеќе не ја отварам... бар дур ја завршам прва сезона!
Мене ми се деси и по 5-6 епизоди во ден да гледам.
немам гледано подобар серијал од Prison Break.
Мајкл е закон, човекот мисли 300 на саат. :bilokojzbor:
Некако пополека поминуваат овие денови на исчекување на новата епизода.Вака со некој пост ми олеснува душичката, ко ќе си кажам нешто за серијава.

28 дена издржете браќа и сестри. тамам почнав да подазаборавам ја видов темава. што ли ќе се случи, кај го однесоа Мајкл...
и да kpbKENGUR, ќе киднат:wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom