Одличен почеток на трета сезона.
Се надевам дека ќе заличи и ќе го оправда името.
Втора беше..лоша.
По торенти..Зашто бе и втората беше супер, а кажете третата каде може да се најде
А ги нема кај некои што препродаваат цд-њаПо торенти..
море чоек, трета сезона почна на 17ти септември, до сеа до 2ра епизода се излезени на нет.. симни ги шо те кошта..А ги нема кај некои што препродаваат цд-ња
Е кошта ограничен интернетморе чоек, трета сезона почна на 17ти септември, до сеа до 2ра епизода се излезени на нет.. симни ги шо те кошта..
и ја сум ограничен па шо.. 750 мега ти се све на све 2 епизоди..Е кошта ограничен интернет
Абе првата сезона беше генијална, се беше одлично замислено и темпирано и со тоа постави висок стандард.Зашто бе и втората беше супер, а кажете третата каде може да се најде
Ај пишете ми ја адресата од каде да ги симнамАбе првата сезона беше генијална, се беше одлично замислено и темпирано и со тоа постави висок стандард.
Затоа делумната разочараност, во споредба со неа втората беше лоша, се разводни, најверојатно тие кои ја смислиле серијава не очекувале толкав успех и продолжеток па некако исфорсирано ми дојде.
Како и да е третава ми ветува, пак навраќање кон мачо моменти, не трпење на слабост, баш онака хард кор.
Еј кој ја гледаше новата од мај нејм ис Ерл, таму сличен концепт, со се разбира заебантски шмек.
п.с. за интернет, нели намалија и од он и од мт нет, 100 гига даваат по цена за која даваа 4,10.
da prvata sezona bese zakon , vtorata nekako so sila ja praea, a za tretata cekaj uste niso neam videnoАбе првата сезона беше генијална, се беше одлично замислено и темпирано и со тоа постави висок стандард.
Затоа делумната разочараност, во споредба со неа втората беше лоша, се разводни, најверојатно тие кои ја смислиле серијава не очекувале толкав успех и продолжеток па некако исфорсирано ми дојде.
Како и да е третава ми ветува, пак навраќање кон мачо моменти, не трпење на слабост, баш онака хард кор.
Еј кој ја гледаше новата од мај нејм ис Ерл, таму сличен концепт, со се разбира заебантски шмек.