- Член од
- 18 март 2007
- Мислења
- 570
- Поени од реакции
- 78
Мене третава сезона ми е ОК за сега, али не толку добра како првата. Изгубив малку интерес... Посебно сега кога ми ја убија Сара........ ЃУБРИЊАААААААААААААААААААААААААА
Jas ziveam vo Edinburgh i tuka pochnaa da davaat sekoj ponedelnik epizodi od III serija, utre ke ja davaat 5 epizoda, a samo shto proveriv i vidov deka mozesh da gi simnesh prvite 4 od Torentz.Кај најде епизоди од 3-та сезона???
Нема сеуште друже за новата 5 епизода за некој саат ке ја има на рапидшаре да се симне па почекај уште малце уште нигде ја нема.ако може некој да каже кај да најдам торент за сезона 3 епизода 5
До осма стигнаја. Леле не сум собрал 2-3 епизоди. Ќе бидат јаки осеќамСамо што ја гледав осмата епизода од 3 сезона серијата е лудило кој ке чека бе мајку му една недела
Доста јаки брат убаво беше прошлите 2 сезони си ги симнав до крај и си ги гледав на раат овие треба да ги чекам како секој друг еднаш неделно ама кој да чека бе премногу интересни особено сега оваа 8 епизода што играше.Одма гледај симни ги ке уживашДо осма стигнаја. Леле не сум собрал 2-3 епизоди. Ќе бидат јаки осеќам