Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
It's better too die for something :)
What's the difference between dying for somenthing or dying for nothing?
The only reason I fought so hard is because I didn't want do die for nothing. Today I'm prepared to die, because today I'll stand up and die for something.

Он топик - Колку епизоди испаднаа да има оваа сезона?

The only reason I fought so hard is because I didn't want do die for nothing. Today I'm prepared to die, because today I'll stand up and die for something.

Ти текна одма а :)

Аха да,
мислам дека Дејвид Бејкер брзо ќе на*бе , појќе од 2 еп. не му давам

16 епизоди

Ke ima 22, barem taka vidov na eden link koj bese postaven od Klime.
па рачунај Сколфилд има 73 епизоди глумено,

1 Сезона 22 епизоди
2 Сезона 22 епизоди
3 Сезона 13 епизоди
4 Сезона 16 епизоди

= 73 Епизоди :)

Хм, и на имдб се поставени 16 епизоди.
А кој е тој линкот кај што се спомнале 22?

И јас мислам дека имам видено дека се 22 само не ми текнува од каде...може и грешка сум пошто велите дека Мајкл е во 73....А може и без Генијот да продолжи хехехеххе мала шала :smir:

Рајдер не гледај на ИМДб. Врати се 15-16 страни назад и ке видиш дека Климе има ставено линк каде пишува дека ке има 22 епизоди и оваа сезона.

На Т-Бег му ја промашија улогата сезонава дефинитивно. Во третата и така и така со нетипичното за него лижење на Лечеро & Co. но сезонава ништо не покажа. Како шо кажа Мац, само се вртка вканцеларија и додава нешто „паметно“. Споредете го со Т-Бег од 1ата сезона, ко делуваше БАШ манијачки, а сега е скроз мирен. Му го згрешија понашањето 100%.

Се нервирам шо Мајкл се разболе.

Само што ја изгледав епизодата.Белик бе мамицу твоја за малце да ме расплачеш :( Епизодата беше добра интересна особено маестралниот Т-Бег со неговиот говор.И он сиротиот се ражалости за Белик.Имало и во него некој чуства значи не е тотален психо :) Во однос на картичката како ке го поминат цел тој ѕид со тие сензори за движење и говор ке видиме али ке биде интересно.Белик бе ме ражалости да си ебеш векот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom