Е тоа не знам.Ова значи дека последната епизода излезена е по торенти?
Хаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмотОд кај ти тебе олку инфо за последниве епизоди?? дан имаш ти нешто пред време најдено, ак е да давај одма!
И беше толку "љубезен" да делиш тука спољери??? @: :uvo::uvo::uvo:Е тоа не знам.
Хаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмот
Зошто што ? Кој те тера да читаш ?И беше толку "љубезен" да делиш тука спољери??? @: :uvo::uvo::uvo:
Ах да бев тоа што не сум. БАН перманентен ДОЖИВОТНО!!!!
Линкче до интервјутоХаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмот
Ајде на ПП ќе ти го пратам, зошто гледам некои уши си чешаатЛинкче до интервјуто
Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.Зошто што ? Кој те тера да читаш ?
Гледам погоре некои прашуваат што ќе се случи, зошто ова, зошто она...па бев стварно љубезен !
Си можел да го прескокниш мојот пост.
А и да си бил тоа што не си, немаш право тоа да го направиш, зошто не се такви правилата за бан. Ова е тема за серијата, па се во врска со неа е дозволено.
Многу се возбудуваш за една обична серија.Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.
И ако бил некој радознал за следните епизоди,а не видов таков што го интересира содржината,прати му ПП!!!
Не се прави како мало дете, И такви како тебе се со багер да ги риниш. ејјј свести...ама да не одеме офф топик, не се контри со мене повеќе ! Крај, не ми цитирај.Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.
И ако бил некој радознал за следните епизоди,а не видов таков што го интересира содржината,прати му ПП!!!
За кого како,за мене е повеќе од серија,светост,must see,стил на живот....Многу се возбудуваш за една обична серија.
Сум завршил јас со таквите ко тебе...одамна!Не се прави како мало дете, И такви како тебе се со багер да ги риниш. ејјј свести...ама да не одеме офф топик, не се контри со мене повеќе ! Крај, не ми цитирај.
Како може да е стил на живот, да не вадиш луѓе од затвор, да не те брка некоја компанија?... серија е goddamn it.За кого како,за мене е повеќе од серија,светост,must see,стил на живот....
Остави го, нели го гледаш се расплака.Како може да е стил на живот, да не вадиш луѓе од затвор, да не те брка некоја компанија?... серија е goddamn it.