Prison Break

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
najbolje serija na site vremeinja...

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Значи на 2 јуни излегуваат мислам последните две епизоди во траење вкупно од 2 часа. Во нив ќе биде прикажано како Сара ќе биде уапсена заради убиството на мајката на Мајкл и префрлена во женскиот затвор во Мајами. Таму ќе се сретни со некоја личност, но тоа нема да биде пријателска средба.
Случајно во машкиот затвор во Мајами е и генералот Кранц, каде не е многу расположен што се наоѓа таму, но расположението ќе му се промени откога ќе дознае нешто, дека во другиот дел од затворот е Сара. Тој ќе дава награда од 100.000 $ за главата на Сара...Исто така ќе дознаеме за причината на смртта на Мајкл. Исто така и за Махоун ќе се случи нешто убаво и романтично

Потоа доаѓа и другото бегство од затворот, another Prison Break, со цел да ја извлечат Сара...

Келерман ќе го има повеке пати на екранот :)

Ќе има и романтичен крај на филмот :back:.

Еве Ви и неколку слики од последните епизоди.

Ако некој е заинтересиран за нешто друго нека праша, да не откривам се, да биде поинтересно :smir:.

P.S. Ова бегство ќе биди најдрзкото досега што го направил Мајкл, невидено досега во Prison Break од сите бегства, затоа да почекаме и да поуживаме на последните мудрости негови.

Аууу да ќе ја заборавев и оваа слика :)
http://2.bp.blogspot.com/_lyi3yLAO5Lk/Sg5tpvN_aMI/AAAAAAAAACI/LWajpNtvPbs/s1600-h/send.jpg

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Ова значи дека последната епизода излезена е по торенти?

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Од кај ти тебе олку инфо за последниве епизоди?? :) дан имаш ти нешто пред време најдено, ак е да давај одма!:vozbud:

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ова значи дека последната епизода излезена е по торенти?
Е тоа не знам.

Од кај ти тебе олку инфо за последниве епизоди?? :) дан имаш ти нешто пред време најдено, ак е да давај одма!:vozbud:
Хаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмот :)

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Е тоа не знам.

Хаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмот :)
И беше толку "љубезен" да делиш тука спољери??? :mad::mad:@: :uvo::uvo::uvo:

Ах да бев тоа што не сум. БАН перманентен ДОЖИВОТНО!!!!

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
И беше толку "љубезен" да делиш тука спољери??? :mad::mad:@: :uvo::uvo::uvo:

Ах да бев тоа што не сум. БАН перманентен ДОЖИВОТНО!!!!
Зошто што ? Кој те тера да читаш ?
Гледам погоре некои прашуваат што ќе се случи, зошто ова, зошто она...па бев стварно љубезен !
Си можел да го прескокниш мојот пост.

А и да си бил тоа што не си, немаш право тоа да го направиш, зошто не се такви правилата за бан. Ова е тема за серијата, па се во врска со неа е дозволено.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Зошто што ? Кој те тера да читаш ?
Гледам погоре некои прашуваат што ќе се случи, зошто ова, зошто она...па бев стварно љубезен !
Си можел да го прескокниш мојот пост.

А и да си бил тоа што не си, немаш право тоа да го направиш, зошто не се такви правилата за бан. Ова е тема за серијата, па се во врска со неа е дозволено.
Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.

И ако бил некој радознал за следните епизоди,а не видов таков што го интересира содржината,прати му ПП!!!

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.

И ако бил некој радознал за следните епизоди,а не видов таков што го интересира содржината,прати му ПП!!!
Многу се возбудуваш за една обична серија.

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33

Не се прави како мало дете, И такви како тебе се со багер да ги риниш. ејјј свести...ама да не одеме офф топик, не се контри со мене повеќе ! Крај, не ми цитирај. :tapp:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Многу се возбудуваш за една обична серија.
За кого како,за мене е повеќе од серија,светост,must see,стил на живот....

Исто што за Dijamante Каролина,за мене Призн Брејк.

Не се прави како мало дете, И такви како тебе се со багер да ги риниш. ејјј свести...ама да не одеме офф топик, не се контри со мене повеќе ! Крај, не ми цитирај. :tapp:
Сум завршил јас со таквите ко тебе...одамна!

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
За кого како,за мене е повеќе од серија,светост,must see,стил на живот....
Како може да е стил на живот, да не вадиш луѓе од затвор, да не те брка некоја компанија?... серија е goddamn it. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom