Prison Break

Член од
24 август 2007
Мислења
761
Поени од реакции
15
Мене ми е претерано што типов има толку тату-а на себе, знам дека само ликот е, ама претерано е и некако невкусно. Инаку ја видов задњата сцена од серијава, so dejavu, сега бар не се каам што никогаш не продолжив да ја гледам и што застанав на прва сезона.
ОК де тие тетоважи не се ставени од бес и ајде да ги има да го претстават како хулиган. Ставени се со цел . . . Треба да се каеш што не си ја гледал. Може ќе ти здосадело во втората сезона ама не е досадна серија (ни малку) . . .

Член од
4 февруари 2008
Мислења
102
Поени од реакции
1
Мене ми е претерано што типов има толку тату-а на себе, знам дека само ликот е, ама претерано е и некако невкусно. Инаку ја видов задњата сцена од серијава, so dejavu, сега бар не се каам што никогаш не продолжив да ја гледам и што застанав на прва сезона.
А мене ми е претерано пак шо му ги тргнаа на почеток на 4 сезона. Поглупо од то амин. Тетоважите беа баш закон!

G

Gray Foxx

Гостин
Мое мислење, а ти веќе кога си толку умен, дека ја глуп, ај те молам, дај ми 5 паметни причини зошто серијава заслужува да ја гледам?!
Ги нема такви причини, барем кај мене. Единствено моето тотално трпение покажано спрема филмов е благодарение на феноменалните 1 и 2 сезона. После тоа се беше тиња. Сакале или не да признаете.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069

Ferrari girl

Ferrari Girl
Член од
17 ноември 2008
Мислења
122
Поени од реакции
4
Мн зафркнато завршува :nesvest:,но вреди да се гледат сите сезони...

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Мое мислење, а ти веќе кога си толку умен, дека ја глуп, ај те молам, дај ми 5 паметни причини зошто серијава заслужува да ја гледам?!
Не реков дека ти си глуп....нит те знам нит те познавам за да кажувам такво нешто...те реплицирав затоа што рече дека дека си застанал на прва сезона и мило ти е што не си продолжил..незнам што да кажам за оваа ти рекоа веќе некои пред мене и тоа е тоа! 5 паметни причини подобро не,бидејќи си кажа самиот дека немаш ама баш никаков вкус позз:smir:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.402
Поени од реакции
25.262
Деца, ај мирни, не се карајте.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
И јас го гледав до кај втора сезона или така нешто кога ги затворија во Панама.
Си реков сега овај па ќе бега, тетоважи за овај затвор нема. УПМ Џерихо ја прекинаа а стопати подобра серија беше според мене :smir:.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Деца, абе излегоја нови две епизоди. Сабајле пуштам на Замунда, гледам торент PRISON BREAK - THE FINAL BREAK. Го поминав така на брзина, гледам нови работи.

И не, не е мајтап. Видете и на www.eztv.it, ќе видите дека не лажам. :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Да, и јас сега видов на Zamunda, демек ова се последните епизоди со кои се разјаснува се :vozbud: Zamunda важи за сериозен torrent сајт, така не верувам дека ова е заебанција.

ФлоуБТ

Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Да, и јас сега видов на Zamunda, демек ова се последните епизоди со кои се разјаснува се :vozbud: Zamunda важи за сериозен torrent сајт, така не верувам дека ова е заебанција.
Не е заебанција, јас веќе пуштив и гледам. Засега е добро :)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Shit, брзината на нетот ми е намалена, пааааа... ќе чекам до вечер да се симнат :(

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.411
Поени од реакции
597
Деца, абе излегоја нови две епизоди. Сабајле пуштам на Замунда, гледам торент PRISON BREAK - THE FINAL BREAK. Го поминав така на брзина, гледам нови работи.

И не, не е мајтап. Видете и на www.eztv.it, ќе видите дека не лажам. :)
Да бе , навистина има нова епизода . Ама како што прочитав , оваа "специјана" епизода служи за дообјаснување на настаните во серијата . Исто ко што ЛОСТ има неколку специјани епизоди ...:nesum:

ФлоуБТ

Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Да бе , навистина има нова епизода . Ама како што прочитав , оваа "специјана" епизода служи за дообјаснување на настаните во серијата . Исто ко што ЛОСТ има неколку специјани епизоди ...:nesum:
Да, дефинитивно е за дообјаснување. Ја изгледав и се разјаснува СЕ'. :)

Да не кварам задоволство, гледајте, па после ќе се коментира. :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom