Prison Break

I

Intex

Гостин
Ова е најнеочекуван крај на една серија досега. Се до 40 минута од последната епизода се беше совршено, а во последните 3 минута ја зафркнаа работата. Скофилд умре за туги интереси. Тешко срање е крајот, ама тоа е тоа. Ајде може ке се открие во Бонус епизодите дека можда Скофилд преживеал некако и ја излажирал смртта.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Некако ептен среќни беа сите што идеа на гробот :)

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
А јас што реков погоре? :icon_lol:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Тешко вам бе...
не бил мртов... весели биле на гробот... ЛОЛ, ќе видите дека во додатните епизоди доста внимание ќе се посвети на тоа како Мајкл умрел и најверојатно како поминал кратко а убаво време со синчето,
и така ајт поздрав... ако не кој не верува
ај да се обложиме
.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Во додатоците ќе има за лузната на Сара..ако некој ја забележи...и за ред други сплетки кои не беа целосно откриени во целата серија...

I

Intex

Гостин
Тешко вам бе...
не бил мртов... весели биле на гробот... ЛОЛ, ќе видите дека во додатните епизоди доста внимание ќе се посвети на тоа како Мајкл умрел и најверојатно како поминал кратко а убаво време со синчето,
и така ајт поздрав... ако не кој не верува
ај да се обложиме
.
Мајкл умре 5 месеци пред да се роди синчето, така да не можеше да му се израдува (според датумот на гробот).
E ајт ке се обложиме да видиш дека е ...
жив

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Ако Мајкл е жив, тоа ќе биде најголемто срање што продуцентите можеа да го смислат, поарно нека истераа уште 300 епизоди барем да знаевме дека на крај сите ќе бидат среќни и весели, како во сапуниците.

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Мртов скроз е. Ни петиции го стануваат, ни молби и жалби.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.588
Поени од реакции
2.617
И до кога че има цензура, да си прашам јас???Ауу мајката, не знаев дека вака можело:) си реков некој од модераторите го праел ова...хахахахх

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
По ѓаволите, уште кога видов дека се на гробишта знаев што е финтата и знаев чие име ќе прочитам на гробот... Серијава беше феноменална, ја изглеав за 8-9 дена цела и на крај вака ми ја расипуваат :pos: И мене ми е чудно што сите беа среќни кога беа на гробиштата и мислам дека е можно и Мајкл да е жив, нешто слично како неговата мајка :pos:

Ама можеби за две недели се ќе ни се разјасне, кога ќе излезат нови две дополнителни епизоди :)

Г

Грејвдигер

Гостин
По ѓаволите, уште кога видов дека се на гробишта знаев што е финтата и знаев чие име ќе прочитам на гробот... Серијава беше феноменална, ја изглеав за 8-9 дена цела и на крај вака ми ја расипуваат :pos: И мене ми е чудно што сите беа среќни кога беа на гробиштата и мислам дека е можно и Мајкл да е жив, нешто слично како неговата мајка :pos:

Ама можеби за две недели се ќе ни се разјасне, кога ќе излезат нови две дополнителни епизоди :)
Баш вчера праев муабет за тоа со Др. Кулен... сега ќе излезе дека сето ова е наместено и на крај ќе работи нешто за владата, или нешто слично.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66

Еми фала богу, по 5 години се случва сето то, уште да плачат и свршивме работа :)/

Не можам да најдам ништо на нет за тие две дополнителни епизоди. Прво некој имаше постирано линк кај шо пишеше дека ќе излезат на 21 јули, сега гледам на официјалната страна на PB, пиши дека ДВД-то од 4-та сезона излегува на 2 јуни. Сега дали се содржат тие две епизоди во то ДВД не знам, не можам да најдам нигде :(.

Како и да е, серијата е одлична. :)

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Има логика сето тоа да е наместено пошто тоа компанијата сеуште имаше живи оперативци кои го бараа да го скинат а и од страна на мајка му имаше живи, не е мала работа да растуриш мафија (простете компанија :))

Ви стеј тјунд фор д некст епизоуд :tv:

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Сакаат во стил на Lost да не оставаат да мислиме, ама нема што да се мисли. Провидни се.

Poop.

Kajgana Shop

На врв Bottom