Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова значи дека последната епизода излезена е по торенти?
Од кај ти тебе олку инфо за последниве епизоди??дан имаш ти нешто пред време најдено, ак е да давај одма!
![]()
И беше толку "љубезен" да делиш тука спољери???Е тоа не знам.
Хаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмот![]()
И беше толку "љубезен" да делиш тука спољери???@: :uvo::uvo::uvo:
Ах да бев тоа што не сум. БАН перманентен ДОЖИВОТНО!!!!
Линкче до интервјутоХаха, не бе брат, најдов една веб страна со интервјуа со Мајкл и режисерот и продуцентот на филмот
Линкче до интервјуто![]()
Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.Зошто што ? Кој те тера да читаш ?
Гледам погоре некои прашуваат што ќе се случи, зошто ова, зошто она...па бев стварно љубезен !
Си можел да го прескокниш мојот пост.
А и да си бил тоа што не си, немаш право тоа да го направиш, зошто не се такви правилата за бан. Ова е тема за серијата, па се во врска со неа е дозволено.
Многу се возбудуваш за една обична серија.Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.
И ако бил некој радознал за следните епизоди,а не видов таков што го интересира содржината,прати му ПП!!!
Ќе видиме дали не се такви правилата.Оставам на тој што треба за да прецени.Такви паметни ко тебе на темава имало...ехеее...со лопата да ги риниш.
И ако бил некој радознал за следните епизоди,а не видов таков што го интересира содржината,прати му ПП!!!
За кого како,за мене е повеќе од серија,светост,must see,стил на живот....Многу се возбудуваш за една обична серија.
Сум завршил јас со таквите ко тебе...одамна!Не се прави како мало дете, И такви како тебе се со багер да ги риниш. ејјј свести...ама да не одеме офф топик, не се контри со мене повеќе ! Крај, не ми цитирај.![]()
За кого како,за мене е повеќе од серија,светост,must see,стил на живот....
Како може да е стил на живот, да не вадиш луѓе од затвор, да не те брка некоја компанија?... серија е goddamn it.![]()