Primera División 2014/15

• Креатор на темата Креатор на темата Jack Nolan
  • Време на започнување Време на започнување

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема шанси да е на 4М, Рамос зема толку.
Од 1,5 до 2 максимум е

Абе ако вредат ќе играат ако не нема.

Башка едни од најталентираните се, нит Барса нит Реал платија нешто многу за нив па да им се осети на буџетот(ако им се осети ќе го продадат автобусот и готово *Милан Стајл*)

А ме интересира од каде само ги извадивте цифриве за платата на Одегаард? Јес да у Реал има скроз забегани луѓе, ама платата сигурно не му е 4 милиони. На Рамос не му даваат појќе од 5, не па на Одегаард ќе му дале 4.
Доста читате све и свешто, никој нема потврдено колку му е платата.

Стандардните муабети за платите... Ко демек вие од џеб ги давате парите, или пак сте финансиски директори на клубовите.
Колку зема, толку зема. Факт е дека и Барса и Реал даваат преголеми нереални плати, посебно на новите играчи кои ги донесуваат.
Е, сега ова со овој младиот скандинавски играч би било врв, ама не е ни многу за верување, како шо вика Тетекс, на вториот капитен на екипата не му нудат повеќе од 5, а на детево 4 ќе му дадат. Не ми е многу за верување ова.

Аууу, каков гол ќе беше за Кордоба. Штета.

Ми стана од играва на Кордоба човече...:cuc:

Пак мава со шлаканици Кристинчево :pos:

Ај што мавна, мавна, но не мораше да се курчи со чистење на амблемчето за Светски Клубски Шампион.
Преголема разлика има помеѓу квалитетите фудбалски и понашањето што го покажува понекогаш...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom