Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Темава
Барса во локално дерби 0-0 до 60та мин. против Еспањол.
Постови: 0
Се гледа колку ви е битна лигава
Па во ЕПЛ да се играше натпреваров до сега ќе се наполнеа 10 страни од кој во последните 2 ќе се рушеа теориите на Архимед.
Треба да се продаде додека држи цена.Му се смачило на Меси од фудбал веќе, го мрзи да живее ебате.
Треба да се продаде додека држи цена.

Искрено ми е жал што си приглуп и не можеш да сфатиш некои работи.
Мојот проблем не е со Реал Мадрид, туку со судиската одлука. Можеше да играме и против Барселона, и Реал Сосиедад и Челси, одлука е одлука. На сметка на Јунајтед, од страна на судијата.
Симптоматично, си собрал лајкови само од фанови на Реал Мадрид.
Сум пишувал, и ке пишувам за сомнителни ситуации, жал ми е што се завиткуваш во кебе и плачеш по дома кога некој збори нешто што не е во корист на Реал Мадрид.
ПС, немој од сега некој да пишал нешто против Р.Мадрид, кликаат пријави на постот колективно![]()
Касно се приклучувам во разговоров, ама ти дефинитивно имаш ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ со судиските одлуки. Според тебе тим кој победува благодарение на пенали нема заслужена победа, или јас погрешно сватив?
Ти врие под нозете се глеа, изгледа не си задоволен од судиите и во Премиер лига, не му оди на Манчестер нешто, судиите даваат помалце пенали за разлика од минатата сезона или нешто друго е проблемот?

Погрешно си сфатил.
Имам проблем со погрешни судски одлуки.
И пеналот е дел од фудбалската игра, и ако е оправдан, нема зошто тимот да има незаслужена победа.
Иначе, дај тоа постот да видиме каде што се жалам од судиите во ПЛ и кога нема да го најдеш, ке почекам да ми се извиниш тука.
Не знаев дека она Пенатлетико до толку ке те изнервира![]()

И така викате судиите за Реал суделе пенали ?![]()
Црвен нешто за Карвахал нема, а? Мора секоја утакмица да им се опрости црвен картон.