Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога веќе зборевте за купување на мрежички :P

Темава :facepalm:
Барса во локално дерби 0-0 до 60та мин. против Еспањол.

Постови: 0

Се гледа колку ви е битна лигава :D

Па во ЕПЛ да се играше натпреваров до сега ќе се наполнеа 10 страни од кој во последните 2 ќе се рушеа теориите на Архимед.

Е тоа нема никогаш да го разберам. Ај на полувреме да напишеш нешто океј, па и пост-два среде утакмица, ама цела утакмица да се расправаш на форум жими фудбалот шо си го изгледал.

Ни сам незнај како ја провна топкана онде. Ама ајде, не се кизне шо, а и ние не сме. Да дојди некој појак тим (Баерн) да ни изигра на двава тима, че не нашлака со по 5-6 гола без сомнение.

Искрено ми е жал што си приглуп и не можеш да сфатиш некои работи.

Мојот проблем не е со Реал Мадрид, туку со судиската одлука. Можеше да играме и против Барселона, и Реал Сосиедад и Челси, одлука е одлука. На сметка на Јунајтед, од страна на судијата.

Симптоматично, си собрал лајкови само од фанови на Реал Мадрид. :pos:

Сум пишувал, и ке пишувам за сомнителни ситуации, жал ми е што се завиткуваш во кебе и плачеш по дома кога некој збори нешто што не е во корист на Реал Мадрид.

ПС, немој од сега некој да пишал нешто против Р.Мадрид, кликаат пријави на постот колективно :D

Касно се приклучувам во разговоров, ама ти дефинитивно имаш ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ со судиските одлуки. Според тебе тим кој победува благодарение на пенали нема заслужена победа, или јас погрешно сватив?

Ти врие под нозете се глеа, изгледа не си задоволен од судиите и во Премиер лига, не му оди на Манчестер нешто, судиите даваат помалце пенали за разлика од минатата сезона или нешто друго е проблемот?

Касно се приклучувам во разговоров, ама ти дефинитивно имаш ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ со судиските одлуки. Според тебе тим кој победува благодарение на пенали нема заслужена победа, или јас погрешно сватив?

Ти врие под нозете се глеа, изгледа не си задоволен од судиите и во Премиер лига, не му оди на Манчестер нешто, судиите даваат помалце пенали за разлика од минатата сезона или нешто друго е проблемот?

Погрешно си сфатил.
Имам проблем со погрешни судски одлуки.
И пеналот е дел од фудбалската игра, и ако е оправдан, нема зошто тимот да има незаслужена победа.

Иначе, дај тоа постот да видиме каде што се жалам од судиите во ПЛ и кога нема да го најдеш, ке почекам да ми се извиниш тука. ;)

Не знаев дека она Пенатлетико до толку ке те изнервира :D

Погрешно си сфатил.
Имам проблем со погрешни судски одлуки.
И пеналот е дел од фудбалската игра, и ако е оправдан, нема зошто тимот да има незаслужена победа.

Иначе, дај тоа постот да видиме каде што се жалам од судиите во ПЛ и кога нема да го најдеш, ке почекам да ми се извиниш тука. ;)

Не знаев дека она Пенатлетико до толку ке те изнервира :D

Не реков дека се жалиш од судиите во ПЛ, само така претпоставувам. Не се изнервирав за Пеналтико, туку за мислењето кое го имаш. Тим кој победува со пеналали има оправдана победа, без разлика дали пеналот бил оправдан или не. Головите од офсајд, пенал, слободен се дел од фудбалот.

Можеби јас погрешно те разбирам, извини ако е така. како и да е да не навлегуваме длабоко во детали!;)

И така викате судиите за Реал суделе пенали ? :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Црвен нешто за Карвахал нема, а? Мора секоја утакмица да им се опрости црвен картон.

Чист црвен требаше Карвахал или како и да се вика.. Рајо Валекано оштетени ..
--- надополнето: 2 ноември 2013 во 21:30 ---
И така викате судиите за Реал суделе пенали ? :D

Чисти ко суза беа, а не тој како против Јуве.

Црвен нешто за Карвахал нема, а? Мора секоја утакмица да им се опрости црвен картон.

Ја да сум судија искрено жут би му дал на играчот на Рајо, затоа што можеше да продолжи да игра, а овој реши да паѓа. Да, можеше да падне ама одма после стартот, а овој продолжи па му текна дека може да падне и падна. Пресмешно изгледаше. Затоа јас на него би му лепнал жолт, затоа што изведува со сила. Инаку фаул имаше, да не се разбереме погрешно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom