Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А ти као адвокат си му а?

Не реков дали беше тоа пенал или не, ама цело време појќе у уста му е Реал отколку Барса. Постојано влече за јајца со муабетиве, ка речи само на Реал им се суди ова. Ете видовте и самите какви пенали им даде на Севиља.

Каде пишува кој колку може да збори за Реал или Барса?

И, не, не сум му адвокат, ама не знам што има врска тоа дали има 12 или 77 години, ако тоа што го збори е вистина.
-Пенал над Пепе немаше.
-Пенал над Иско немаше.

Убаво си пиша и ob1 погоре, пеналите за Севиља беа чиста компензација.

Каде пишува кој колку може да збори за Реал или Барса?

И, не, не сум му адвокат, ама не знам што има врска тоа дали има 12 или 77 години, ако тоа што го збори е вистина.
-Пенал над Пепе немаше.
-Пенал над Иско немаше.

Убаво си пиша и ob1 погоре, пеналите за Севиља беа чиста компензација.

Аман бе веќе ти, уште имаш траума од црвениот на НАНИ ? ЦРВЕН БЕШЕ, одјеби веќе еднаш секој втор пост ти е РЕАЛ РЕАЛ РЕАЛ.
Ој си там у премиер лига и пишувај за Челзи, остави тука на шпанските фанови.

*Не можеш да се фатиш сеа дека темата не е само за фан.на шпански тимове.

Аман бе веќе ти, уште имаш траума од црвениот на НАНИ ? ЦРВЕН БЕШЕ, одјеби веќе еднаш секој втор пост ти е РЕАЛ РЕАЛ РЕАЛ.
Ој си там у премиер лига и пишувај за Челзи, остави тука на шпанските фанови.

*Не можеш да се фатиш сеа дека темата не е само за фан.на шпански тимове.

Aма затоа ти можеш да се фатиш... :pos:

ibra-face-ref.gif

PS, знаат ли твоите дека уште не си легнат да спиеш? :D
Ке се расплачеш, кутриот...

Се жалиш по дома дека на форум зборат лошо за Реал Мадрид?

^Шо да праиш коа не постои друг начин да се сопре командантот

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Овја vidooq нигде го немаше да пише нешто за Барса и Реал се дур Чакир не му даде црвен на Нани. Од тогаш ептен доби “желба“ да пишуе на темава, посебно за ситуацие кои са сомнителни а во корист на Реал. Свршава по дома дур кенка за Реал.

Овја vidooq нигде го немаше да пише нешто за Барса и Реал се дур Чакир не му даде црвен на Нани. Од тогаш ептен доби “желба“ да пишуе на темава, посебно за ситуацие кои са сомнителни а во корист на Реал. Свршава по дома дур кенка за Реал.

Искрено ми е жал што си приглуп и не можеш да сфатиш некои работи.

Мојот проблем не е со Реал Мадрид, туку со судиската одлука. Можеше да играме и против Барселона, и Реал Сосиедад и Челси, одлука е одлука. На сметка на Јунајтед, од страна на судијата.

Симптоматично, си собрал лајкови само од фанови на Реал Мадрид. :pos:

Сум пишувал, и ке пишувам за сомнителни ситуации, жал ми е што се завиткуваш во кебе и плачеш по дома кога некој збори нешто што не е во корист на Реал Мадрид.

ПС, немој од сега некој да пишал нешто против Р.Мадрид, кликаат пријави на постот колективно :D

Па од што е беден и Роналдо почна да го руга.

Да е некој рандом фан ај, ама за Манчестер навива, се радувал кога им носел титули, ама не е битно тоа за некој како овој ако треба ќе го смени клубот само за да плука по Реал

^ Дали сум приглуп, тоа си е твое мислење. И ја имам свое мислење за тебе, ама нема да го пишем на форумов, ќе си го задржим за себе.
1. Проблемот твој не е со Реал Мадрид, а сепак имаш проблем со Реал Мадрид заради одлуката на судијата. Не ме терај да си го арчим времево на тебе и да ти барам постови кои ги пишуваше еден месец у наш фан клуб после утакмицата, да видиш дали имаш или немаш проблеми со Реал.
Твојот проблем е со судијата, а судијата си донесе правилна одлука. Тешки проблеми имаш морам да признаем :)
2. Да не ти кажем што ме боли за лајковите.
3. Немам проблеми ја со тоа кој и што пишува за Реал. Секој си има свое мислење. Разлистај ја темава, ќе видиш дека такви кои зборат против Реал ги има и премногу, па на никого не сум му вратил зошто и како.
Мене ми боде очи некој што нонстоп и константно кења за Реал, а не си го гледа својот двор. Еден од тие е твојот “клиент“, а ти се умеша па морав и тебе да те стаем у исти кош со него зошто уствари и си многу сличен на него (од тој фамозен дуел меѓу Јунајтед и Реал).

Крај краева, нема ни зошто да објаснувам зошто и како му ја пишав репликата на која ти се умеша.

п.с. немој да мислиш дека некој до толку се замара со тебе да ти пријавува мислења на темава. Терај си, ако сакаш и сликај се дур сереш на амблемот од Реал и стај го на темава, може ќе ти биде полесно :)

Поздрав.

Постов ти е смешен и котрадикторен во исто време... прочитај што си напишал.

^^
Стај го на игноре и не се замарај. Уште го јаде газенцето за тој црвен. После Чомбе е најбатхрт фан на Манчестер кој сере против Реал, ко демек лебот им ги зедоа.

^^
Стај го на игноре и не се замарај. Уште го јаде газенцето за тој црвен. После Чомбе е најбатхрт фан на Манчестер кој сере против Реал, ко демек лебот им ги зедоа.

еден по еден...:pos:
Ај не можете цел фан клуб Реал Мадрид да ме зборите...

Топ тема си, ептен си ни важен и мора да те збориме :love:

И кога веќе некој продава муда за бубрези за пеналот над Иско, нека каже нешто и за ракометот од Сонг у шеснаестерец шо не го судеа за Селта. Или тоа не му одговара па нема зошто да се збори.

Чист пенал, па не приметив некој да дроби овде зошто и како не го судеше судијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom