^ Дали сум приглуп, тоа си е твое мислење. И ја имам свое мислење за тебе, ама нема да го пишем на форумов, ќе си го задржим за себе.
1. Проблемот твој не е со Реал Мадрид, а сепак имаш проблем со Реал Мадрид заради одлуката на судијата. Не ме терај да си го арчим времево на тебе и да ти барам постови кои ги пишуваше еден месец у наш фан клуб после утакмицата, да видиш дали имаш или немаш проблеми со Реал.
Твојот проблем е со судијата, а судијата си донесе правилна одлука. Тешки проблеми имаш морам да признаем

2. Да не ти кажем што ме боли за лајковите.
3. Немам проблеми ја со тоа кој и што пишува за Реал. Секој си има свое мислење. Разлистај ја темава, ќе видиш дека такви кои зборат против Реал ги има и премногу, па на никого не сум му вратил зошто и како.
Мене ми боде очи некој што нонстоп и константно кења за Реал, а не си го гледа својот двор. Еден од тие е твојот “клиент“, а ти се умеша па морав и тебе да те стаем у исти кош со него зошто уствари и си многу сличен на него (од тој фамозен дуел меѓу Јунајтед и Реал).
Крај краева, нема ни зошто да објаснувам зошто и како му ја пишав репликата на која ти се умеша.
п.с. немој да мислиш дека некој до толку се замара со тебе да ти пријавува мислења на темава. Терај си, ако сакаш и сликај се дур сереш на амблемот од Реал и стај го на темава, може ќе ти биде полесно
Поздрав.