Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.332
Ла коруља си гази,бравос(y)една од по омилените екипи у шпанија ми е.
ЏАБЕ!

Не признат чист гол, судијата не виде дека топката влезе во гол, една статива и нормално противникот со никаква игра на крај вади нерешено со едина шанса на мечот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.347

Transparent jedne navijačice: "Messi ili mi daj sina ili svoj dres. Ti biraš."

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
katalonci ne se tresete da ne bide poslem u maj pak ama nie poslednive 3 godini volku tituli.... sezonata samo sto pocna ne si gi vlaznete gakickite (y);)

levell5

Superlative Сasual Dating - Real-life Girls
Член од
29 јануари 2011
Мислења
397
Поени од реакции
219
Па уште сила овие Беливе хехехехехе

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Се е ок со реакциите на Меси и Роналдо по недосудените пенали, но никој од тука нема да има иста реакција при ситуации во кои беа и Меси, и Роналдо. Нема да реагираш исто при 1-3(нагаѓам моментот) кога водиш, или, пак, при 1-0 кога губиш. Во едната ситуација, ако стварно било пенал, не ти е гајле, мечот ти е скоро решен. Другата ситуација, пак, е многу битна. Евентуален пенал(ако стварно било), може да значи враќање во игра на тимот. Сликата ја правел некој фан на Барса. Си имам некои симпатии и јас кон нив, сакам да победуваат, но не се нервирам ако губат(ова важи само за моето аватарче).

Jack Nolan

Сите сме луѓе, но ретко кој е човек!
Член од
31 јули 2011
Мислења
1.587
Поени од реакции
1.506
Атлетико Мадрид 4:3 Рајо Ваљекано
Се си беше супер. Таман ја пофалив одбраната примивме три гола. Се опуштија како аматери. Ало тоа е тоа, важно тука ни се три бода. :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Атлетико Мадрид 4:3 Рајо Ваљекано
Се си беше супер. Таман ја пофалив одбраната примивме три гола. Се опуштија како аматери. Ало тоа е тоа, важно тука ни се три бода. :)
А бш оваа ја чекав да фатим спортска и си викам 4-0 супер, и за момент пуштам онака да се уверим и глеам 4-3 направиле овие :eek:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
А бш оваа ја чекав да фатим спортска и си викам 4-0 супер, и за момент пуштам онака да се уверим и глеам 4-3 направиле овие :eek:
Аа значи фати а ај сеа да частиш:).

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
А што да купат кога само баскијци можат да играат за тој клуб ? Единствени добри баскијци надвор од Атлетико се Хави Мартинез што го продадоа и Чаби Алонсо......
Ќе може поопширно да го објасниш ова ?

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.475
Поени од реакции
10.206
Таква е политиката на клубот. Играч што не е Баскиец или нема Баскиско потекло не смее да игра за клубот.

Али нема никаква тапија во врска со ова?Тоа ми беше целта...

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Ќе може поопширно да го објасниш ова ?
Политиката на клубот им е таква. За нив може да играат само баскијци или играчи кои имаат баскијско потекло.

Првиот црнец кој одигра за Билбао е Ramalho, чив татко е од Ангола, а мајка му е баскијка!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom