Primera División 2012/13

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Буски под своите можности. Далеку од задоволен сум со него, ама ќе ја подобри својата техника низ сезоната.
Таман за 1/2 и финалињата годинава да биде спремен како пушка.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Буски под своите можности. Далеку од задоволен сум со него, ама ќе ја подобри својата техника низ сезоната.
Таман за 1/2 и финалињата годинава да биде спремен како пушка.
You are not a real fan of Barca. Неможеш во еден пост да потврдуваш глума...само негација и за Франко треба да ти е постот :icon_lol:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
You are not a real fan of Barca. Неможеш во еден пост да потврдуваш глума...само негација и за Франко треба да ти е постот :icon_lol:
Нова школа фанови на Барса сме ние. Тоа само олд-скулот го прават, не сме никако поврзани со нив :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.824
a sto to se sluci so Malaga, ako moze nekoj da mi objasni. Neli seici go imaa klubot
Од тоа што читав градоначалникот на Малага не им дозволил да градат хотели на некое ново пристаниште во градот, по што решиле дека нема веќе да го спонзорираат клубот...

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
a sto to se sluci so Malaga, ako moze nekoj da mi objasni. Neli seici go imaa klubot
Не знам дали е точно али пред некое време читав дека шеиците ќе се откажеле поради некакво недоразбирање со луѓето од градот...дали поради тоа што не им дале некаква дозвола за градење или нешто друго не знам.Можда и шпекулации некакви сум читал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom