- Член од
- 22 мај 2011
- Мислења
- 255
- Поени од реакции
- 93
You are not a real fan of Barca. Неможеш во еден пост да потврдуваш глума...само негација и за Франко треба да ти е постотБуски под своите можности. Далеку од задоволен сум со него, ама ќе ја подобри својата техника низ сезоната.
Таман за 1/2 и финалињата годинава да биде спремен како пушка.
Нова школа фанови на Барса сме ние. Тоа само олд-скулот го прават, не сме никако поврзани со нивYou are not a real fan of Barca. Неможеш во еден пост да потврдуваш глума...само негација и за Франко треба да ти е постот
Доминирате, на ПЕСХејтерс гона хејт.. И да глумиме и да не глумиме, си доминираме!
А не таму вие сте појакиДоминирате, на ПЕС
Викаш дека И таму сме појаки?А не таму вие сте појаки
Викам дека таму сте појаки, не дека И таму сте појакиВикаш дека И таму сме појаки?
a sto to se sluci so Malaga, ako moze nekoj da mi objasni. Neli seici go imaa klubotРаспада се канта пуна смече ПУТА малага
Од тоа што читав градоначалникот на Малага не им дозволил да градат хотели на некое ново пристаниште во градот, по што решиле дека нема веќе да го спонзорираат клубот...a sto to se sluci so Malaga, ako moze nekoj da mi objasni. Neli seici go imaa klubot
Не знам дали е точно али пред некое време читав дека шеиците ќе се откажеле поради некакво недоразбирање со луѓето од градот...дали поради тоа што не им дале некаква дозвола за градење или нешто друго не знам.Можда и шпекулации некакви сум читал.a sto to se sluci so Malaga, ako moze nekoj da mi objasni. Neli seici go imaa klubot