Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Абе све океј... ај ве разбирам до некаде за нешто. Ама стварно мислите дека ке земете титула ?:pos:
Ја мислам дека уствари никој не мисли, само може да се надеваме, ништо повеќе, ипак 4 бода не се малце за Примера.

Од друга страна пред само 2 недели разликата беше цели 10 бода, па у ваква ситуација нормално е играчите на Реал да играат со еден тон притисок.
Ќе видиме што ќе биде, Реал сеуште е у пол позиција.

Само у ваква ситуација Барса нема што да изгуби, ниту пак ние фановите кои реално до пред 3 кола сметавме дека е научна фантастика да се дојде во позиција да се бориме до последно коло со Реал.

Реал како и нивните фанови ќе бидат тие кој ќе изгубат највеќе ако на крај не ја освојат титулата. 10 бода да прокоцкаш на 10 кола до крај у Примера е рамно на катастрофа.
Реал затоа што реално тешко дека ќе имаат ваква шанса со 10 + наредна година, а фановите затоа што до пред неколку кола беа убедени дека титулата е нивна.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Доволно е за да изгубат од тим кој влезе ко да е финале на ЛШ тоа за нив, знам Интер како играа под водство на Мурињо во ситуација кога имаа бод предност на табела, никаква разлика немаше од тоа што се деси на 22ри Мај со претходните нивни дуели.

Пак, тоа не гарантира дека Реал ќе победат, све е можно во фудбалот но и факт е дека тоа ќе биде олеснително за Мурињо и компанија.

Поентата на целиот муабет ми е дека натпреварот со Атлетико, и оној со Барса нормално, се натпревари со најголеми шанси за Реал да изгуби бодови, поминат ли тука Реал со позитива на табела 90% титулата е нивна според мене, ова важи само за онаа ситуација у која Атлетик се пласирани во финалето од ЛЕ.

Ако дојде да одлучува нешто за титула Билбао - Реал ...тешко дека така лесно ќе се дадат Баскијциве.
Билбао - Реал се игра на 2-ри мај.
Финалето копа дел реј - 25ма.

Ако успеат да им скинат бодови на Реал тогаш за возврат Барса ќе им го даде финалето во купот 10000% сум убеден.

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.041
Поени од реакции
1.028
Ако дојде да одлучува нешто за титула Билбао - Реал ...тешко дека така лесно ќе се дадат Баскијциве.
Билбао - Реал се игра на 2-ри мај.
Финалето копа дел реј - 25ма.

Ако успеат да им скинат бодови на Реал тогаш за возврат Барса ќе им го даде финалето во купот 10000% сум убеден.
... а Барса ќе им ја даде Лига на Шампиони на Реал, нели?
и мене ова ми се врти во глава :tapp:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе све океј... ај ве разбирам до некаде за нешто. Ама стварно мислите дека ке земете титула ?:pos:

Мадриѓани и вас не ве разбирам. Што им се правдате и се објаснувате? Заебавајте си ги, прво место сме си, користете си ја ситуацијава дур можеме, оти после све може да се деси:LOL:

А и секој тим има по некој дајвер, али не секој има бускетс у тимот. :ROFLMAO:
Абе дај реши се бе имаме или немаме шанси за титула :) Да знам на шо сме :)

И да секој тим има тепач во својот, ама само еден има кромањонец :cool:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Абе дај реши се бе имаме или немаме шанси за титула :) Да знам на шо сме :)

И да секој тим има тепач во својот, ама само еден има кромањонец :cool:
Не кради и ти сеа муабети. А за титулата, имате нормално шанси 6 кола 4 бода. А дали ке ја земете тоа е друг муабет. :)

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363

од сите испади ова ми е нај траги-комично :pos::pos::pos:

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.607
Поени од реакции
22.616
Ова беше најепик моментот од цела утакмица. Почна и по неговите да мава бе:pos:
What an idiot, шо би рекол Руни.
--- надополнето: 9 април 2012 во 15:22 ---
не ме дупи, каков пораз, дупло повеќе шанси имаше Реал.

Али тоа е, нема заслужено/незаслужено, Гуаита се здиве, јак бункер изиграа...

Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know... :icon_lol:
El Ninho, бе? Кој ти го хакираше акаунтот? :eek:

I

IBIZA SOUND

Гостин
abe mou svarno ja zgresil vratata i izbegal po natprevarot so valensija,ne kazal nisto tuku go pratil karanka :)

Kajgana Shop

На врв Bottom