Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Он мислеше на иста ваква ситуација.Тогаш голманот на Севиља се повампири..Барса киксна и со Севиља и со Валенсија
Он мислеше на иста ваква ситуација.Тогаш голманот на Севиља се повампири..Барса киксна и со Севиља и со Валенсија
Izgledame imame gledano druga utakmica ja i ti vecerva, ali posto znam deka si provokator i maloumen nema potreba da mi repliciras.P.S ne ti se lutam sho i da napises , znaes zosto.Zatoa sto e zver deckoto. A steta za R.Costa i Jordi Alba sto ne postignaa gol.Peceni bevte za poraz vecerva , ama aj se izvadivte nereseno.
Pepe ,no comment
Nema potreba od nervozaIzgledame imame gledano druga utakmica ja i ti vecerva, ali posto znam deka si provokator i maloumen nema potreba da mi repliciras.P.S ne ti se lutam sho i da napises , znaes zosto.
не ме дупи, каков пораз, дупло повеќе шанси имаше Реал.Zatoa sto e zver deckoto. A steta za R.Costa i Jordi Alba sto ne postignaa gol.Peceni bevte za poraz vecerva , ama aj se izvadivte nereseno.
Pepe ,no comment
Сум скокнал едно коло тоа е работатаМе мрзи да барам за сигурно, ама Барса во претпоследното коло игра со копилињата Еспањол......
Барем така мислам дека беше.
не ме дупи, каков пораз, дупло повеќе шанси имаше Реал.
Али тоа е, нема заслужено/незаслужено, Гуаита се здиве, јак бункер изиграа...
Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know...
Bate, Valensija ne igraa u beli dresovi, smeni toa drogata sho ja zemash.Kakvi sansi , najserioznite bea na Valencia ,i da tocno Guaitaaaa se zdive . Valencia ne e Saragosa i Gijon, duri i koga igraa so Barca ne bev siguren za pobeda i izigravme nereseno .No ovaa Valencia vecerva bese izvonredna
Bate, Valensija ne igraa u beli dresovi, smeni toa drogata sho ja zemash.
Секаконе ме дупи, каков пораз, дупло повеќе шанси имаше Реал.
Али тоа е, нема заслужено/незаслужено, Гуаита се здиве, јак бункер изиграа...
Или со зборовите кои Филе ги употребуваше кога Барса киксаше: Валенсија играше катастрофално и губеше од секого, но против Реал дојде мотивирана како да игра за титула. Очигледно некој не сака... you know...
ахахахахахахахах ќе се убијам Чекај 0-0 заврши така?За кој к*р толкава радост?Менува нешто овој 1 бод на Валенсија?Ја стигаат Барса?Во борба се за второ место сега?Овие два прста сигурно се за гледачите на Алсат,не верувам дека значата победа
Љоренте дури отишол и у соблекувална да се слика со играчите...
Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol
Види ги шо праат: 4 бода разлика - лајк
Љоренте дури отишол и у соблекувална да се слика со играчите...
Пука од среќа, сигурно сега Виљар ќе му фрли некое милионче бидејќи ја врати неизвесноста... :icon_lol