Имаше еден документарец на Дискавери каналиве или кој и да беше и дробеше еден што бил во тесна врска со Гвантанамо ми остана во сеќавање дека при нанесена болка, секој си пцуе на мајчиниот јазик колку држи вода...
За Ацета наш, во грчки записи имаат оставено дека во основа зборел грчки, образование ти реков ми рече, ама кога бил у тесно во битки, пцуел на македонски! Така да држи вода таа теорија!
Ниту еден систем со гласање не е ептен точен ама... ајде, ќе видиме. Супер фаци се одбрани секако.
Дејвид Бекам е најпопуларен од овие ако се водиме по "супер лига параметри"
Мислам Стиви Џи ќе влезе, пошто нема друга Ливерпул конкуренција, сите фанови на Ливерпул ќе гласаат за него.
Нема ептен англичани исто, почекувам англиските фанови да гласаат за него.
Респектиран е од сите, така да ќе добива и гласови и од странците.
Сигурен сум дека ќе влезе фудбалер што пикот во кариерата го имал после 2006/7, повеќето што ќе гласаат ваљда ќе бидат млади дечки што ваљда почнувале тогаш да гледаат.
Забавен проект како и да е, немам проблем со вакви ствари, од американизација на спротов HoF и давање на прстени за шампионите ми се соема ок ствари
Автоматски споено мислење:
Иначе Лестер
Мило ми е што Ихеаначо си го исполнува потенцијалот што сите сметавме дека го има кога беше у Сити. Му требаше време ама еве got there in the end, супер ќе биде за Лестер, тамам Варди влага у подоцнежни години да биде заменет со Ихеаначо.
Одличен проект има цел Лестер.
Мислам со победава станаа ептеееен блиску до ЛШ, не би требало годинава да заебат работа (уште мислам лани дека паузата Короната ги заеба нив)
За последното место ќе биде интересно, знаејќи колку сите екипи зад нив се отепани, мислам Лестер со победа во следните две средби ќе си озбезбеди топ 6, не гледам на пример како Вест Хем/Пул и останативе би стигнале до 68-69 поени сезонава
Ниту еден систем со гласање не е ептен точен ама... ајде, ќе видиме. Супер фаци се одбрани секако.
Дејвид Бекам е најпопуларен од овие ако се водиме по "супер лига параметри"
Мислам Стиви Џи ќе влезе, пошто нема друга Ливерпул конкуренција, сите фанови на Ливерпул ќе гласаат за него.
Нема ептен англичани исто, почекувам англиските фанови да гласаат за него.
Респектиран е од сите, така да ќе добива и гласови и од странците.
Сигурен сум дека ќе влезе фудбалер што пикот во кариерата го имал после 2006/7, повеќето што ќе гласаат ваљда ќе бидат млади дечки што ваљда почнувале тогаш да гледаат.
Забавен проект како и да е, немам проблем со вакви ствари, од американизација на спротов HoF и давање на прстени за шампионите ми се соема ок ствари
Автоматски споено мислење:
Иначе Лестер
Мило ми е што Ихеаначо си го исполнува потенцијалот што сите сметавме дека го има кога беше у Сити. Му требаше време ама еве got there in the end, супер ќе биде за Лестер, тамам Варди влага у подоцнежни години да биде заменет со Ихеаначо.
Одличен проект има цел Лестер.
Мислам со победава станаа ептеееен блиску до ЛШ, не би требало годинава да заебат работа (уште мислам лани дека паузата Короната ги заеба нив)
За последното место ќе биде интересно, знаејќи колку сите екипи зад нив се отепани, мислам Лестер со победа во следните две средби ќе си озбезбеди топ 6, не гледам на пример како Вест Хем/Пул и останативе би стигнале до 68-69 поени сезонава
Само јас верував во него уште од времето кога играше во Сити. Се расправав со Џонтра, ме понижуваше вака така, али на крај испадна по мое. Без заебанција супер играч е Ихеаначо, баш ми е мило што се разигра сезонава во Лестер, или според Џони Лечестер. Им требаше и на Лестер некој друг освен Варди што ќе се распука, можда и затоа паѓаа на крајот од сезоната претходните сезони каде се игра поише тактички и на резултат.
Е сеа глејте на пример што праи Лестер и доколку беше таа смрдената Супер Лига во игра ќе требаше со курот у уста да останат, а Тотенхем и Пул како 7мо и 8мо пласирани ќе си играа лагано во таа лига и ќе си лапаа 300+ милиони кои ќе им беа загарантирани, а еве како што гледаме имаат фијаско од сезона и го пипкаат дното. Убавината на фудбалот е баш заради овие работи, кога еден Лестер ќе биде пред великани како Пул и Челзи кои трошат 20 пати повеќе отколку нив.
Ихеначо е дупе класично. Во Сити беше дупе, за Лестер до повредата на Барнс и минатите сезони беше дупе. Во првиот дел од сезоната беше очаен, Роџерс кога немаше напаѓач импровизираше со некој од крилата во шпицот.
Сега во исто време му се повредија и Барнс и Медисон, мораше да го стави. Е овој добро го искористи тоа, игра во добра форма (како никогаш во животот), ама тоа е тоа. Ќе му дадеш хет-трик на Шефилд и испаѓа дека си најдобар играч во лигата.
Ако Лестер мисли да игра сериозно во ЛШ, замената за Варди не треба никако да се вика Ихеначо.
И во Сити колку што памтам доста добар впечаток остави со ептен лимитирана минутажа. Има талент во секој случај само што не се снајде одма, а и секако немаше да игра пред Варди. Ама уште е млад и би можел да го исполни потенцијалот во Лестер.
Добиваше минутажа во Сити, онолку колку што им требаше за да можат да креираат слика на вредност и да можат да го продадаг подоцна.
Му билдаа статистика со екипи во Лига Купот, фенерџии итн.
Ихеначо сега е ,,жежок", игра небаре Дрогба. До февруари не можеше со топка да се спои, Роџерс сакаше да купува шпиц на зима.
Лани имаше само пет гола во ПЛ за Лестер, а прелани на 30 меча се запишал во листа на стрелци само еднаш.
За втор напаѓач во Лестер веројатно е добар. За повеќе, никако.
Инаку вака ептен го сакам, некако мил ми е, буцко, со тие обравчињата. Цуци-буци, христијански наш нигериски побратим.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.