Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Некако многу јаки овие што играле слаб фудбал. Волфс последниве две сезони ми се одвратни за гледање, фрлени милијарди, а го играат еден од полошите фудбали во ПЛ.
Треба да лета овој скитников од клупа, со овие играчи ти да си доминиран од неонацистиве на домашен терен е срамота. Памтам лани во ЕЛ искочи со 7 стопери против Севиља и не мрдна од своја половина 90мин.

Дајч е доктор за овој.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.785
Поени од реакции
2.340
Животна партија за Вуд. Мене искрено ме изненади победата на Барнли.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.633
Поени од реакции
8.205
Некако многу јаки овие што играле слаб фудбал. Волфс последниве две сезони ми се одвратни за гледање, фрлени милијарди, а го играат еден од полошите фудбали во ПЛ.
Треба да лета овој скитников од клупа, со овие играчи ти да си доминиран од неонацистиве на домашен терен е срамота. Памтам лани во ЕЛ искочи со 7 стопери против Севиља и не мрдна од своја половина 90мин.

Дајч е доктор за овој.
Вулфс ги стрефи што ги стрефи! Жота им го земаа, Хименез настрада, билдерот е повеќе повреден одколку здрав и то је то! Не можеш да кажеш дека пред две години не играа фудбал , дај не зезај!
Барнли е пример како со мали расположливи средства направиш тим кој ќе се држи во ПЛ!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Вулфс ги стрефи што ги стрефи! Жота им го земаа, Хименез настрада, билдерот е повеќе повреден одколку здрав и то је то! Не можеш да кажеш дека пред две години не играа фудбал , дај не зезај!
Барнли е пример како со мали расположливи средства направиш тим кој ќе се држи во ПЛ!
Цела сезона ја игра без повреда.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.785
Поени од реакции
2.340
Реално Адама Траоре има многу полоша сезона од минатата сезона. Хименез им недостасува најмногу, а реално во моментот немаат некој кој може соодветно да го замени.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Можат и со овие играчи повеќе, ама проблемот им е кај тренерот. Искача цело време со петорица позади и плус Дендонкер како дмф. Со ваква формација не можат да ги притиснат Барнли, а камо ли посеризониве.
Автоматски споено мислење:

Реално Адама Траоре има многу полоша сезона од минатата сезона. Хименез им недостасува најмногу, а реално во моментот немаат некој кој може соодветно да го замени.
Никогаш и не бил добар Адама. Играч кој има само брзина, шутни ја напред и трчај по нејзе, нема никаква техника, нема мозок, нема шут.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.785
Поени од реакции
2.340
Никогаш и не бил добар Адама. Играч кој има само брзина, шутни ја напред и трчај по нејзе, нема никаква техника, нема мозок, нема шут.
Не зборував за неговиот квалитет, туку за статистиката од оваа и од претходната сезона. Претходната сезона имаше подобра статистика.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Дури и натпревар на Тотенхем, со публика на трибини може да изгледа пристојно и убаво.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.531
Поени од реакции
8.079
За воља на вистината, си ја научил Биелса лекцијата и ептен конзервативно пристапи на играта, далеку е од стандардниот луд фудбал со екстремен пресинг што го форсира. Не сум го видел Биелса до сега да има дефанзива најпрво пристап.
Али тоа не ги правда шлоговите што ги фаќаа Олевци кога ќе се најдеа во гол шанса.

ПС: Премногу ми оди на живци што многу "ситни" фаули што спречуваат брза транзиција/контра им се прогледуваат низ прсти на тимовите и не се санкционираат со жолти картони. Премногу неконзистентност има во тој поглед, за 10 исти такви фаули, некој одма жолт ќе добие од прв прекршај, некој нема лимит. Ќе направат преку 20 такви фаули, ќе добијат жолт само 2-3ца во најдобро сценарио, а фудбалот угушен до даска. Иди после пробивај бункер со 11 души позади топка.

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom