gade
Augustus
- Член од
- 12 април 2008
- Мислења
- 4.850
- Поени од реакции
- 5.169
Масонски симбол за коронА.Znae li nekoj zosto ovaa kolo najcesto koga igrac dade gol proslavata mu e so A?
Масонски симбол за коронА.Znae li nekoj zosto ovaa kolo najcesto koga igrac dade gol proslavata mu e so A?
Астон Вила е без пораз не би брзал толку во 2020Рекордот на Invincibles ќе биде зачуван и сезонава.![]()
брат не сум јас тиАстон Вила е без пораз не би брзал толку во 2020
Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Ја сменив тим пред 17 години. Од Јунајтед за Арсенал, за инат на дедо ми.како може тим да смените, па вие сте ептен неозбилни личности.
Па не.
Иначе таа сезона Тотенхем биле второ место, Лестер биле четврти, Арсенал седми, а Ливерпул осми
seems legitИначе таа сезона Тотенхем биле второ место, Лестер биле четврти, Арсенал седми, а Ливерпул осми
На дното:
Манчестер Сити биле претпоследни а Јунајтед завршиле четврти од назад
Јунајтед освоиле ФА куп и покрај тоа што биле срање во лигата..
Може да се повтори ова и годинава...![]()
![]()
Ок, пошто мене ми се интересни статистики, еве и следната сезона после тоа каква била ситуацијата:Иначе таа сезона Тотенхем биле второ место, Лестер биле четврти, Арсенал седми, а Ливерпул осми
На дното:
![]()
И ти се исплатеше 17 години за еден ден? Мене ми се чини дека нешто не ти е во ред со математиката.Ја сменив тим пред 17 години. Од Јунајтед за Арсенал, за инат на дедо ми.
Беа мачни 17 години, ама денес нешто поспокојно се чувствувам.
А Челзи 2 лига.Иначе таа сезона Тотенхем биле второ место, Лестер биле четврти, Арсенал седми, а Ливерпул осми
На дното:
![]()
Реален муабет ( и ова го иам кажано многу пати, ама ваљда беше баниран или што и да беше тој период ) увек иам некој soft spot за Јунајтед. Ако не може Арсенал да освои, увек би го преферирал Манчестер пред било кој друг клуб.И ти се исплатеше 17 години за еден ден? Мене ми се чини дека нешто не ти е во ред со математиката.