Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Како бивш фан на Манчестер се надевам дека ке го набркате тој кловнот Вудворд. И ако оди Оле да дојде Алегри, затоа што е тој најдобар избор моментално...
И ти ли бе пред Тотенхем за Јунајтед си бил. Хахаха уште еден ни фали и ќе си отвориме клубче и ќе си се собираме еднаш неделно. Ќе си дискутираме за проблемите од минатото и лузните што Јунајтед ни ги нанесе.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Дијагноза е! Кога навиваш за еден клуб, ама најголем успех во твојот навивачки стаж ти е поразот на друг клуб!
ова да му го речиш на некој фан на Сити, Лестер, Рома, Челси ај да разберам.
Да му го речиш на фан на Ливерпул кој се вратени во полн ек и имаат вкупно 5 ЛШ титули и 19 домашни титули е малку кретенски.

Одамна на форумов не ги заебаваат Јунајтед пошто му завидуваат, ги заебаваат Јунатед оти се тешко срање.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.936
Поени од реакции
17.961
И ти ли бе пред Тотенхем за Јунајтед си бил. Хахаха уште еден ни фали и ќе си отвориме клубче и ќе си се собираме еднаш неделно. Ќе си дискутираме за проблемите од минатото и лузните што Јунајтед ни ги нанесе.
Ја ги сменив ради бојата, алергичен сум на црвена, а и ми се допадна тогаш фудбалот на Реднап. :love:

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Абе 24/7 можам да го гледам вака, крв му е.ам, нека пати за сите гомна што ги јадеше за Арсенал (не дека тоа не било така ), ама нека го осети на своја кожа потсмевот, презирот што го имаше

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Абе 24/7 можам да го гледам вака, крв му е.ам, нека пати за сите гомна што ги јадеше за Арсенал (не дека тоа не било така ), ама нека го осети на своја кожа потсмевот, презирот што го имаше

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Pusti si go gifot kade solzite si gi brise so pari.

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
како може тим да смените, па вие сте ептен неозбилни личности.
Подобро да сменат тим, отколку да престанат да навиваат за него бидејќи не освојува титули.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.936
Поени од реакции
17.961
како може тим да смените, па вие сте ептен неозбилни личности.
У детство ми беа симпатични, ама со тек на време ја замрзев тотално црвената боја и ги сменив.

Кој ми стави хаха емотикон, нешто да му ставам од позади.

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.701
Ќе има уште еден дебакл?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop