Premier League - Season 2020/2021

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Какви времиња дојдоа, дури и навивачите на Милан да се заебаваат со навивачите на Манчестер. :(
Nie barem sme sme svesni koga sme go doprele dnoto ama vie...obobobob

Sala na strana nema so da te provociram, znam deka vries momentalno, fali uste Kavani da go oficijaliziraat.

Последно уредено:
Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376

Sala na strana nema so da te provociram, znam deka vries momentalno, fali uste Kavani da go oficijaliziraat.
[/QUOTE]
И ние сме свесни другар...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Што ќе биде комедии темава сега Астон Вила ги тепа Ливерпул :ROFLMAO:
Немаме гајле. Астон Вила е голем клуб, некогашен Европски првак. Личи да изгубиш од таков тим hehe

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436

[/QUOTE]

Не бе, зен сум сега во моментов, ми помина нервозата.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.947
Поени од реакции
41.130
Не ми е криво што изгубиле, од такви кловнови што играат за Јунајтед и не можеш да очекуваш нешто повеќе. Криво ми е што искомплексирани фаци како Рики ги пуштаат најглупите досетки во универзумов а типот јавно се има откажано од омилениот клуб за сега кога се шампиони да глуми Ливерпул до смрт. Дно.

Член од
7 декември 2019
Мислења
4.697
Поени од реакции
8.348
Дали е ова момент или е веќе дијагноза (на тимот), тоа (вие си) знаете.
Дијагноза е! Кога навиваш за еден клуб, ама најголем успех во твојот навивачки стаж ти е поразот на друг клуб!

Член од
14 мај 2019
Мислења
1.486
Поени од реакции
-759
Господа, повеќе од само глупи и наивни фудбалери, ти ебам тоа најпоштените играчи.
Ne sum sarkasticen, ozbilen sum. Za kaj Mancester znam toa e od Solskjer.

Sto se odnesuva do mene mnogu kje mi bese milo toa sto go napravi Lamela da bese igrac na Mancester.

Ps. Evra e 100 posto vo pravo, za vakov performans samari treba da letaat.

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Него...пауза за репрезентации....
Ајде да видиме колку поизитивни на КОВИД ќе има после паузава

Ако е некоај мала бројка тоа е добар знак за сезонава. Сериозен тест ќе биде за тоа колку може да функционира фудбалов во пандемијaва
Не мењај тема на најинтересното.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Уживај пер, доаѓа докажаниот Мојс после Ферги, ја средува академијата. Од таму ќе црпиме играчи за следниве 20 години. Погба и Лингард ги знаете? Курофми ги знаете. Нема везе што го зема Фелаини, му треба таков играч за да си ја организира екипата. Знаат што прават они, вие не знаете, не разбирате МАКРО план. Па после ќе дојде Гигс, угејман, со новопечено знаење како менаџер, и ќе ја продолжи доминацијата. А кај и да е и Роналдо назад, м? :sneaky:

Ве остави стари лисац Ферги како обична небитна издрканица у тоалет шоља, талентиве ви куцаат накај 30 и се најголема превара, клубот ви тоне, постанувате све тоа што го исмевавте. Not arrogant, just shit. Со целосна заслуга <3

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom