Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Се надевам моментов ќе биде огромен буст за Лестер во борбата за титула. :D

Се надевам моментов ќе биде огромен буст за Лестер во борбата за титула. :D

јако би било Роџерс да им го закачи нема што ама само пуста желба ке биде тоа

Sent from my iPhone using Tapatalk

Го направивме Грилиш да изгледа како прајм Зидан. :pos:
Брат, не се сопираше денес, како да осети и дека одбраната не добива никаква помош од играчите од средина со дефанзивни задачи и ептен ги тормозеше дефанзивците.

Брат, не се сопираше денес, како да осети и дека одбраната не добива никаква помош од играчите од средина со дефанзивни задачи и ептен ги тормозеше дефанзивците.

Ниту еден од овие што играше не знае да игра дефанзива, освен можеби Фред. Епилогот е она што го пишав.

Желба му е и на Боро, колку и да глуми и фура „вовоо кур ме боли“ филм цело време. Ти барем си признаваш, искрен си :)

Па Лестер пак да земе, што нема да се случи, ке биде сензација после сите оние "Ова се дешава еднаш у 100 години" муабети.

Па Лестер пак да земе, што нема да се случи, ке биде сензација после сите оние "Ова се дешава еднаш у 100 години" муабети.
Пак да се повторам.

Тоа со Лестер се случува еднаш во 100+ години.

Лестер ако годинава освои титула пак ќе остане фактот дека успехот на Раниери се дешава еднаш во 100+ години

Ама да, се сложувам со тоа дека Лестер ако земе титула ќе биде сензација, би било како Торино или што ти знам да земе Серија А на пример :D

Ама ипак, шансите Лестер да освои се мали.

За мене би било изненадување и Ливерпул ако прокоцка олкаво водство

Ау, има ептен тука што да се збори :D

-Нема да освојат

-Тоа што го направи тогаш Лестер беше нешто што се случува еднаш во милион години

Тогаш Лестер
Дојдоа во ПЛ пред пар години, имаа екипа полна со играчи што дошле од мртви лиги и екипи, имаа тренер што НИКОГАШ во кариера нема освоено лигашка титула, многу луѓе сметаа дека ќе се борат за опстанок пред почеток на сезона.

Така да...

Тоа што се случува еднаш во милион години, ќе се случи два пати во милион години кога ќе се случи екипа што ќе ги направи сите овие работи.

Пример, 2021/2022 да биде освоена од Дерби Каунти со овој тим што го имаат плус некое црнче од Сошо што игра во моментов...е тогаш би било исто на успехот на Лестер :D

Овој Лестер
Го има еден од најдобрите напаѓачи во Англија последните години, има неколку искусни играчи, собраа од Мегваер пари што...реално не верувам дека ги имале собрани во послените 5 сезони пред да ја освојат сезоната вкупно, а да не збориме од еден играч. Имаат тренер што лагано си освојаше титули во Шкотска, имаат ЛШ искуство од пред пар години, и пред почеток на сезонава многумина ги сметаа за топ 10 екипа што ќе се бори за влез во Европа.
Иначе кога Лестер ја освои титулата квотата беше 5000....за Саутемптон е 1000.

Саутемптон да освоеше ПЛ годинава (пак не) ќе биде исто како Лестер кога освои :D

Прегледај го приврзокот 220458

Желба му е и на Боро, колку и да глуми и фура „вовоо кур ме боли“ филм цело време. Ти барем си признаваш, искрен си :)
Кој сакаш прашај го на темава ќе ти одговори дека би сакал Лестер да земе титула. Е сеа колку имаат квалитет и дали ќе издржат до крај на сезона вака е стварно дискутабилно.

Јас ти викам "ме боли кур" за Ливерпул - Сити трката. :)

Ставајте Јунајтед завршува у bottom half 9 e коефициентот на бет365

Како тоа "те боли кур" кога помалку сакаш да освои Сити за да не срушеле некои рекорди на УТД?
Никаде не кажав дека помалку сакам Сити да освои, туку дека ми е сеедно, пошто Јунајтед ќе го изеде, вака или онака.

Никаде не кажав дека помалку сакам Сити да освои, туку дека ми е сеедно, пошто Јунајтед ќе го изеде, вака или онака.
Моја грешка тогаш, грешно сум разбрал од муабетот од пред некој ден, дека помалку би сакал да освојат за да не срушат рекорди или што и да пиша тогаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom