Premier League - Season 2019/2020

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Edno blic prasanje posto stv ne znam, dali trenutno pool i utd se izramneti so tituli ili nekoj od niv ima poise? Ko da imaa dvete po 18 ama ne sum siguren..

И одговорот.

EKxvnE_XsAEG9-y

Малку претеруваат и од Скај, го напнаа и на пост меч вчера еве глеам пак го потпрашуваат.

Па не им даде баш директен одговор вчера дека останува во Лестер како во видеово што го постираше @Шоути затоа и пламнаа шпекулациите.

Првично тој збораше за клаузулата, демек за то го прашале, па им одговорил. Сега директен одговор ваљда им даде дека нема намера да напушти.

Ќе има ли вечер МЈ - Тотенхем на СК каналите ?

Кои "ѓубриња" ej ? Локалниве наши Тв куќи не се просе*аваат како овие.
Ќе си ја гледаме на стрим, фудбал се гледа на ПС, лаптоп , телефон, со ваквиот брз развој на технологијава кој гледа у денешно време фудбал на ТВ ...
( сеа гледам на TRT:) Sport ќе ја пренесуваат па ќе барам стрим. )

Кои "ѓубриња" ej ? Локалниве наши Тв куќи не се просе*аваат како овие.
Ќе си ја гледаме на стрим, фудбал се гледа на ПС, лаптоп , телефон, со ваквиот брз развој на технологијава кој гледа у денешно време фудбал на ТВ ...
( сеа гледам на TRT:) Sport ќе ја пренесуваат па ќе барам стрим. )

уште некоја година имаат фора да не дупат вака и СК и Арени и Телекоми. Кога ќе дојде 5Г ќе си стримаме и на 4К без сецкање,(https://www.techradar.com/news/the-perfect-stream-dream ) а најбоље ќе биде да може и да се откупуваат пакети на странски ТВ ко Скај спорт на пр, преку нет, чисто за сигурност. СК и Арена ко прво неможам ради јазикот да ги глеам и слушам одвратни ми се... али ќе биде :)

Таа е српската фејсбук страна. Отворете програма на .хр и видете дали ќе ''нема'' пренос :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom