ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.781
- Поени од реакции
- 44.019
и, да ме извини ЛГБТ заедницата, педерскаженска работа е тоа![]()
и, да ме извини ЛГБТ заедницата, педерскаженска работа е тоа![]()
Океј ваљда и јас ја претеравИ во живо сме праеле муабет, на страна постов на форум. Нејсе, те немаше 2 години тука (со повремени појавувања) од причини за тебе познати а нас не ни треба да не интересира реално, нит па ти имаш обврска нас да ни образложиш зошто те немало. Мене само ми беше смешно што пиша таков пост, па те пецнав. Нит сакав да те нападнам, нит па очекував така да се воспалиш и да реагираш.
Како и да е, мило ми е што си назад и што ќе форсираш се до следно киксање на Ливерпул и ќе ме подјебаваат мене ради твое курчење <3
броиме до 6 на прсти, РВП нема никаква веза во муабетов.Ја знам дека Перси уште боли ама не мора курови да вметнувате во желбиженска работа е тоа
![]()
Во историјата на Јунајтед, за Арсенал изигра три одлични сезони, не знам по кој критериум би бил флопКај и да оди Санчез ќе биде запаметен како најголемиот флоп во историја на ПЛ, му е.ам то кучкарот
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Уште чекаме извинување за ова.Криво ми е само шо си паднал на некој трач муабет од Донеф, Фросе, па и Чемпионс
Ич не ме интересира, си трачарел после муабетите шо ги праевме у Дринкерс со шотовите. Не сум од вчера ја. Плачи сеа.Уште чекаме извинување за ова.
Како мислиш по кој критериум би бил флоп?Во историјата на Јунајтед, за Арсенал изигра три одлични сезони, не знам по кој критериум би бил флоп
Тоа и ти збори, не се разбиратеКако мислиш по кој критериум би бил флоп?
Тоа што го одигра во Арсенал не го амнестира од непостоењето во Јунајтед, се знае кога е флоп, најплатен играч во историја на ПЛ за (скоро) 2 сезони даде фантастични ТРИ гола
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
eh 20 times, so istorija samo umarate!20 times man united........ajde za prvo mesto![]()
Тука се! До 20 метра пуштаат игра, после тоа тенко! Ќе не фатат на некоја контра, гаден тим се.Вуциве не се дојдени на утакмицава.