Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Секој фан клуб си има дежурен хејтер кај судиите, Арсенал не го сакаат Дин и пензионираниот Рајли, еве Еткинсон бил против пул, Клатенбург против Челси, Оливер против Јунајтед етц етц.

Ако наредното коло не свирна Еткинсон пенал за нас, тогаш ке биде дека Еткинсон е против нас, и така во круг.

Генерално, судииве се срање во Англија, и тоа го кажувам јас, како фан на Јунајтед кои добија катарљон пенали сезонава. Немаа ниту еден судија на Светско, што им беше доволен шамар. Ниту еден главен судија не иде да проверува спорни ситуации на мониторчињата покрај стадионот.

Дно дна.
А во која лига не се срање судиите? :)
Додека не се професионализира тоа и да стане професија, ќе имаме полураспаднати старци ко Еткинсон на терен, али си имаат сметка ФИФА и УЕФА зошто судиите се семи-про или тотални аматери понекаде.
Автоматски споено мислење:

Апсолутно не може секој кој има спротивно мислење од менаџерот, да му посакува смрт на играчот, рак на неговото семејство да се нарече навивач. Може да се нарече само МОРОН.
Не треба ама може, затоа е таква професијата, тоа му доаѓа автоматски, како што автолимарот треба да напне, доаѓаат таму 60К народ по 70 фунти карта. Дали му посакувале смрт или да падне во шахта е неважно, поради таквата природа на работата е повеќе од доволно награден за ризикот на душевна бол, навијачи пцујат и колнат по играчи откако постои фудбал 160+ години, имаат и убивано порано, буквално, ама тоа е веќе лудило.
Ако не му одговара таа професија каде оној кој те плаќа и те пцуе одвреме навреме, онда автолимар, таму не смее така. Неписмена џукела, не верувам ни автолимар да го бидне, а живее ко бог од парите на тие што го пцујат. Ајде нека покаже дека е маж и нека одбие плата од тие што му посакуваат да пцовиса? :)

Последно уредено:
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А во која лига не се срање судиите? :)
Додека не се професионализира тоа и да стане професија, ќе имаме полураспаднати старци ко Еткинсон на терен, али си имаат сметка ФИФА и УЕФА зошто судиите се семи-про или тотални аматери понекаде.

Не треба ама може, затоа е таква професијата, тоа му доаѓа автоматски, како што автолимарот треба да напне, доаѓаат таму 60К народ по 70 фунти карта. Дали му посакувале смрт или да падне во шахта е неважно, поради таквата природа на работата е повеќе од доволно награден за ризикот на душевна бол, навијачи пцујат и колнат по играчи откако постои фудбал 160+ години, имаат и убивано порано, буквално, ама тоа е веќе лудило.
Ако не му одговара таа професија каде оној кој те плаќа и те пцуе одвреме навреме, онда автолимар, таму не смее така. Неписмена џукела, не верувам ни автолимар да го бидне, а живее ко бог од парите на тие што го пцујат. Ајде нека покаже дека е маж и нека одбие плата од тие што му посакуваат да пцовиса? :)
Океј, колку кура дневно би примил у гз за по 200.000 неделна плата, зошто нели, добро ќе бидеш награден за „болката“? Добро бе, не ја сфаќате иронијата во ова што го зборите? Зимал плата, па требал да трпи ремет на негова сметка па и на сметка на неговото семејство, жити се'.

Ај сеа да не бидам и јас морон, да давам „сликовити“ примери со твое семејство и да прашам за колку пари неделно тоа би го трпел и би го гледал?

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Океј, колку кура дневно би примил у гз за по 200.000 неделна плата, зошто нели, добро ќе бидеш награден за „болката“? Добро бе, не ја сфаќате иронијата во ова што го зборите? Зимал плата, па требал да трпи ремет на негова сметка па и на сметка на неговото семејство, жити се'.

Ај сеа да не бидам и јас морон, да давам „сликовити“ примери со твое семејство и да прашам за колку пари неделно тоа би го трпел и би го гледал?
Џака не прима курови у гз за неделна плата од 200К, не знам аналогијата од кај ти излезе, Џака прима лични увреди од секакви фанови за 200К неделно, ако не бил свесен дека тоа е една од основни ситуации во профи спорт, требало у Гњилане испод Голф двојка да легне. Значи како што лимар треба да чука и слуша звук на лим, така фудбалер слуша драње и викање и увреди, тоа ти е отсекогаш, тоа е фудбал.
Мене ми е чудно што ти не си свесен дека бес и колнење на фанови е една од основни ситуации во профи спорт.
За платата од Џака и душевната бол негова? Веднаш потпишувам.
За курови не знам тоа, прашај друг некој.

Ако не сака на соц.мрежи да чита срања, нек блокира, брише или нек не чита (ако знае, не верувам дека тој го пишал она писмо).

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Џака не прима курови у гз за неделна плата од 200К, не знам аналогијата од кај ти излезе, Џака прима лични увреди од секакви фанови за 200К неделно, ако не бил свесен дека тоа е една од основни ситуации во профи спорт, требало у Гњилане испод Голф двојка да легне. Значи како што лимар треба да чука и слуша звук на лим, така фудбалер слуша драње и викање и увреди, тоа ти е отсекогаш, тоа е фудбал.
Мене ми е чудно што ти не си свесен дека бес и колнење на фанови е една од основни ситуации во профи спорт.
За платата од Џака и душевната бол негова? Веднаш потпишувам.
За курови не знам тоа, прашај друг некој.

Ако не сака на соц.мрежи да чита срања, нек блокира, брише или нек не чита (ако знае, не верувам дека тој го пишал она писмо).
Ти, очигледно не сфаќаш дека за некого и твоите 400-500 евра плата се пари за кои што тој би ти рекол тебе „еееееееееееееееј се курчиш зошто работиш и сабота, па јас за твоја плата би работел и недела ако треба“. Не знам како не сфаќате дека некогаш ниедна пара не ти го решава раатот, мирот или како сакаш кажи го она кое што ти треба. Ебен спокој. Е сеа, пак доаѓаме до тоа, дека за себе би прифатил можеби секој ама би прифатил тоа да ти го зборат за деца, за жена, за семејство.

И да, форава со Гњилане ти е толку глупа брат, што не знам, ај ќе одбереме смешно име од косовско село од каде што патем е Шаќири а не Гранит и ќе се иссмеваме со тоа, боље таму да останел хххххх

Па пак, да блокирал на социјални мрежи или да избришел, нели пак две позиции каде што би испаднал пичка. Ако ги има, му ги користат за ругање ако ги нема, пичка е зошто ги брише.

Турбо ви е размислувањево, нема што. Според мене (значи мое мислење) луѓе со ваков став „абе за таа пара јас би...“ заслужуваат само лош однос од колеги и претпоставени на работа и да ќутат, ништо друго.

Брат Џака не е кептн материјал прво.
Тоа е друг муабет, тука не се мешам. Јас само дискутирам за тоа како навивачите имаат право да го тераат у курац својот играч, јавно, на стадион, некој да си праи фори и да билда јутјуб вјуз со тоа што ќе ги вреѓа играчите, да му колне семејство, да му посакува рак на детето итн итн а при тоа ако некој му каже него дека е МОРОН (ситуацијата со Гери лани, ти текнува), тогаш одма вовововововововоовово наш е клубот ние смееме, вие не. Кур мој смеете/смееме.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Прва испуштена утакмица сезонава (пукнете хејтери, глеам фудбал) ради патување. Коа отворив набрзинка резултат 1-0, знаев дека ја вртиме макар и у 90+ и не се замарав да глеам пак :D

Пројде фората за #тет или да ја исфорсирам уште еднаш убаво? :P

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Дури сега видов дека Ливерпул тепале, алал, колку натпревари имаат добиено оваа сезона со пресврт или со гол во судиско продолжене, по тоа се познава шампионски карактер, знаат да одоговорат кога се во непогодна ситуација, бравос.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.888
Поени од реакции
67.506
Каслс е потрчко на Мурињо, така да, интересов би требало да е реален.

Последно уредено:
Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Лестер би требало да му пресуди на Емери викендов шо следи, во каква форма се влезени ништо чудно да ги истресат јако

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom