Premier League - Season 2019/2020

Кој ќе биде шампион 2019/2020 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    280
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Во уста да го мочам копилево што коментираше, секој пат истово срање го вергла.

S.L

Желба по титула :D
Член од
1 јули 2013
Мислења
1.956
Поени од реакции
1.393
FB_IMG_1572715756198.jpg ne ozb ja ne gleam ofsajs ovde... neka mi objasni nekoj ako sum greska kaj e ofsajdot...edino rakata na firmino ama raka ko so znam ne se ssudi...

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Секако дека Еткинсон го измисли офсајдот на Ливерпул. Во прво коло му поништија ваков гол на Стерлинг, кога се побунив јас дека на ваквите офсајди нема смисла да се реагира, пошто не се очигледна грешка на судијата излезе дека навивам за Сити да земе титула.

Јас уште сум против интервенција на ВАР за нанометар офсајд, ама пак од друга страна голот секако беше поништен од судиите на терен, така да џабе серете по Еткинсон.
Пушти си ја графиката што ја покажаа на самиот натпревар ќе видиш зошто го серат, башка и пенал чист не свирна. Никад нема да ме убеди официјалното соопштение дека Фирмино бил во офсајд, кој курац е тоа соопштение бе мишката му била у офсајд, а јасно се гледа дека е поназад цело рамо од коленото на дефанзивецот од Вила. Јас тврдам дека во Англија и ВАР се манипулира максимум колку што може.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Пушти си ја графиката што ја покажаа на самиот натпревар ќе видиш зошто го серат, башка и пенал чист не свирна. Никад нема да ме убеди официјалното соопштение дека Фирмино бил во офсајд, кој курац е тоа соопштение бе мишката му била у офсајд, а јасно се гледа дека е поназад цело рамо од коленото на дефанзивецот од Вила. Јас тврдам дека во Англија и ВАР се манипулира максимум колку што може.
Го гледав мечот паралелно со тој на Сити и знам дека графиката прво покажа дека Фирмино не е во офсјад. После му повлекуваа линија од коленото, па вториот пат кога повлекуваа линија од рамото излезе дека е офсајд.. Ваљда, првиот пат не била убаво сетирана.

Пеналот појма неам како не сум го приметил, сум гледал кај Сити најверојатно.. Вака од аголот на твитот што е постиран една страна поназад изгледа чист како солза.. е сеа дали има нешто друго што би влијаело на одлуката - не знам... ама штом не го досудиле најверојатно имало. Ќе видиме што ќе кажат во врска со таа ситуација.

У секој случај, на никој не му е у прилог да го бутка Сити за шампион. Трета по ред ќе им биде, ќе добие на монотоност лигата.

Член од
1 август 2015
Мислења
412
Поени од реакции
702
:pos: Имало сигурно причина што не ни гледаше дали е пенал, штета само не објаснија со твит и за тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.628
Поени од реакции
11.691
Ајде сега Еткинсон суди измислен офсајд оти мишката му била понапред и не суди чист пенал сѐ да ти ебам јас тебе. Напушете се и ти и цела ФА. Мане надени ги на таа црна курчина!
ама мечката и у твој двор ке заигра

Sent from my iPhone using Tapatalk

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
ама мечката и у твој двор ке заигра

Sent from my iPhone using Tapatalk
Подобро мечка во двор, отколку кај Мане на кур.
Автоматски споено мислење:

Оваа графика гледај ја. Тука опсајц е?
Прегледај го приврзокот 221257
Не е ни тука, ни со ВАР не можат да видат дека ова е офсајд. Ова е дефиниција за 50/50 ситуација, врска немаат линиите што ги нацртале.

1572717573258.png

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Да, да го приметив моментов хахахаха ме изнасмеа ептен.. На крај ептен спобудале само, знаат да му се спојат жичките од време на време и него, кој знае што им прави во соблекувална на играчите.

Член од
16 јануари 2013
Мислења
3.967
Поени од реакции
8.188
Подобро мечка во двор, отколку кај Мане на кур.
Автоматски споено мислење:

Не е ни тука, ни со ВАР не можат да видат дека ова е офсајд. Ова е дефиниција за 50/50 ситуација, врска немаат линиите што ги нацртале.

Прегледај го приврзокот 221261
Го видов и јас ова со зумираање, црвената линија дефинитивно паѓа на плавата и треба да се поклопат. Ни самите не знаат како досудиле офсајд

1572720855406.png

Член од
28 декември 2015
Мислења
4.070
Поени од реакции
6.552
Играчи во ПСЖ и во Сити зимаат 5 пати поголема плата од Џака, тимови кои не се нешто познати по своите навијачи, така да твојата теорија ти паѓа во вода. Навивачите треба да се почитуваат ама и навивачите мора да ги почитуваат своите играчи. Пак ќе кажам, не може секоја рандом пијандура да се претвара во финансиски маг и да објаснува како се заработуваат пари, секоја пијана пијандура да се претвара во Пеп Гвардиола и да објаснува за тактика и ако нешто не му се допаѓа да доаѓа на стадион и да пцуе, да колне и да вреѓа зошто на стадион има и деца. Ако сакаме на младите да им дадеме пример, прво тие таквите пијани дно од луѓе треба да ги избркаме од стадион (зошто не можеме да ги едуцираме).

Џака го нема ругани нит дресот, нит клубот, не колку што го имаат ругано (во друга перспектива) оние кои збореа против Венгер 5-6 години. Или навивачите имаат право на свое мислење ама играчите немаат?
Може секој кој плаќа карти, купува дресови, троши пари кои одат во Арсенал ФК ЛТД(ДООЕЛ) пошто Џака во супротен случај да немаше такви кои трошат за фудбал ќе беше автолимар во Гњилане и ќе пиеше зидарско на пауза.
Значи фановите таму го плаќаат него да игра фудбал а не да го фрла и гази дресот на клубот (фирмата де). Замисли во рандом фирма да го искинеш логото од униформа, раб.одело или било како и да го фрлиш и да се дереш фак оф, колку минути од отказ те делат?
Ако има клаузула таква, веднаш на трансфер листа, надвор од тим и забрана за прилаз до Ешбартон на 1км за Џака.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Може секој кој плаќа карти, купува дресови, троши пари кои одат во Арсенал ФК ЛТД(ДООЕЛ) пошто Џака во супротен случај да немаше такви кои трошат за фудбал ќе беше автолимар во Гњилане и ќе пиеше зидарско на пауза.
Значи фановите таму го плаќаат него да игра фудбал а не да го фрла и гази дресот на клубот (фирмата де). Замисли во рандом фирма да го искинеш логото од униформа, раб.одело или било како и да го фрлиш и да се дереш фак оф, колку минути од отказ те делат?
Ако има клаузула таква, веднаш на трансфер листа, надвор од тим и забрана за прилаз до Ешбартон на 1км за Џака.
Апсолутно не може секој кој има спротивно мислење од менаџерот, да му посакува смрт на играчот, рак на неговото семејство да се нарече навивач. Може да се нарече само МОРОН.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom