Ме изиритира тоа просек што си го пишал, Игуаин никогаш не бил просек, барем за голови давање.Читај што пишуе, не тебе што ти одговара.
Рекордер. Под Сарита си тапаше голови како на фифу ради игру.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ме изиритира тоа просек што си го пишал, Игуаин никогаш не бил просек, барем за голови давање.Читај што пишуе, не тебе што ти одговара.
Рекордер. Под Сарита си тапаше голови како на фифу ради игру.
Да не е бија просек ќе беше у Реала.Ме изиритира тоа просек што си го пишал, Игуаин никогаш не бил просек, барем за голови давање.![]()
Да не е бија просек ќе беше у Реала.![]()
И Мората беше подобра варијанта од Бенз во Реал ама има нека тајна веза и тако тоизгледа Роналдо се погрижи да летне од Реал а еве по се изгледа и од Јуве
ако нишо друго секад пре би Игуаин него Бензема
Sent from my iPhone using Tapatalk
Челзи и Сити за гревота се немаат играчи... По тројца на позиција. Утд со самиот тренер шо е пустач на млади играчи, од еден класа играч Погба незнае да го користи, еве смирен е година дена.. Од еден потенцијал од Рашфорд го одмара на клупа, а кога и да влези играта му живнува. Али не Фелаини ис д мен. Тапа е Моу од него че си патите не од трансфери шо немате. Да не заборавиме дека бункер тактиката шо ја користи Моу умре од времето на Матеа Кежман во Челзи. Дур не смени филозофија.. И бејл и нејмар не ги исправа.Вистина не се засили летово којзнае колку, но ако гледаме така ни Челзи или Сити не купија којзнае што.
Единствениот младинец за кој ке испадне дека го бива е оној за кој Донеф немаше спамирано по сите теми, како со Чалобовци, Пиазони, Абрахамовци и остала боранија...
Дечкото ме потсеќа на Мбапе во движењето и брзината. Мозок му испи на Белерин. 17 години.![]()
Он е единствениот за кој нема потреба да се коментира, доволно е било кој да го види 5 минути како игра за да сфати за каков талент станува збор.Единствениот младинец за кој ке испадне дека го бива е оној за кој Донеф немаше спамирано по сите теми, како со Чалобовци, Пиазони, Абрахамовци и остала боранија...
Дечкото ме потсеќа на Мбапе во движењето и брзината. Мозок му испи на Белерин. 17 години.![]()
Рандом факт, болдираниов мислам дека е вмешан во некој тежок криминал и му е забранет влез во Канада.Единствениот младинец за кој ке испадне дека го бива е оној за кој Донеф немаше спамирано по сите теми, како со Чалобовци, Пиазони, Абрахамовци и остала боранија...