Premier League - Season 2018/2019

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување

Шампион за 2018/2019 во ЕПЛ?

• Вкупно гласачи
    264
Статус
Затворена за нови мислења.
Веднаш се гледа декa Челзи е сериозна екипа оваа година и дека ќе се бори за висок пласман.

Последно уредено:
Фоден ќе биде страшен играч ако продолжи вака, многу добро игра малиот.

Арно шо не го зедоја Жоржињо, овај Фоден мора да игра поќе сезонава

malku se podobrija celzi vo poslednite desetina minuti, ocekuvam da izramnat vo vtorovo poluvreme.

Da ej Pogba vo ista recenica so babava Fabregas ej hHHahahHaha

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Аууу состав вадење Челзи во спротивно со составот на Сити, [emoji33]има да пукни петарда на Вембли. Без Хазард и Канте ќе биди чудо да извадат позитивен резултат единствено во Одои гледам некоја капка надеж

Од сите играчи и неиграчи, таа имала надеж само во Одои, играчот кој го има до сега гледано точно 0.0 минути. Абе шо се прајте со сила будали не ми е јасно.

Челзи рутинирано. Само да прашам, ова големото засилување на Челзи кој ќе биде дел од најдбориот среден ред во ПЛ, игра денес?

со пола сила си ги вртат како сакат а замислете да нагазат скрос на две раце ќе се број резултатот

Sent from my iPhone using Tapatalk

Од сите играчи и неиграчи, таа имала надеж само во Одои, играчот кој го има до сега гледано точно 0.0 минути. Абе шо се прајте со сила будали не ми е јасно.

Па само тој покажа нешто на претприемните натпревари не се прајме будали

Па само тој покажа нешто на претприемните натпревари не се прајме будали

Да, бидејќи тие натпревари се страшно компетитивни и многу значат за остатокот на сезоната.

daj be neka go izvadat. rudiger, ova vekje nema smisla.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom