Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Не постои поубаво двојче од она на Ливерпул денес. Погба повреден, одбраната на Јунајтед е мизерна, нападот топло-ладно.

Салах очекувам да ги збесне Јанг и Смолинг по десната страна.
Ај да го видиме Салах денес!
Напротив, мислам дека нема да му дозволат да се забавува!
А нашиот напад си е тамам, проблем е што натпреварот е реда ради, ништо не одлучува , само статистика.

Не постои поубаво двојче од она на Ливерпул денес. Погба повреден, одбраната на Јунајтед е мизерна, нападот топло-ладно.

Салах очекувам да ги збесне Јанг и Смолинг по десната страна.

Џони за сиромашни :(

Топ момент да се потсетиме дека вујко му на ТАА е во управата на Јунајтед :icon_lol:

Не дека објективно секој нормален не го знаеше ова, ама мислам дека со победа тука Јунајтед може уште од сега да го заокружиме како сигурно втора екипа, не верувам дека другиве зад нив би биле ептен стабилни за да ги стигнат.

Особено како што играат зезнато против послаби екипи и како што ќе имаат обврски во ЛШ, очекувам Тотенхем да заврши пред Ливерпул на крај..дали како трет или четврти не знам.

Затоа ептен е битно за Ливерпул да не изгуби денеска...
Ќе видиме, ќе има тука ваљда уште многу фудбал...

Ако заврши 1-0 утакмицава секоја чест за Мурињо што пак успеал да умртви утакмица (без заебанција го кажувам ова пошто знам некој погрешно може да ме сфати)

Овај Арнолд сам нека излезе поарно, да не трпи срам повеќе :D

Ахахаха ииииии ни ја не го очекував ова, судија свири крај работава :pos:

Kakva dvojka baki moj

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Ова ли е тој Ливерпул со најдобрата игра на сите времиња и најдобриот афрички фудбалер кој некогаш заиграл во ПЛ? :icon_lol:

KyCS2v

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom