Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Требаше и него да го спомнам вчера. Хет-трикот против Јунајтед и дедовската прослава му вредат повеќе од се што направи Салах сезонава :icon_lol:
"Тоа е цената што се плаќа за отворен и напаѓачки фудбал." [emoji6]
Дочекавме и од тебе асален коментар :D

Kаки курац Дрогба и Салах, само Лукас Радебе. И Џемба Џемба.

Најдобар африканец е Бенџани Маварувари, постигнува гол, оди до публиката "ти, ти и ти мрш да ве нема":icon_mrgr:

Не им праеше „мрш да ве нема“ туку ги обезглавуваше :D
хаха, мене ми изгледаше ко да им вика мрш да ве нема, ама ако го земеме фактот дека има потекло од некое племе канибали од Зимбабве ништо чудно и да ги обезглавува.:D

Колку женски срца се скршени и колку бана се доделени во темата Заборавени играчи..Еден и единствен

хаха, мене ми изгледаше ко да им вика мрш да ве нема, ама ако го земеме фактот дека има потекло од некое племе канибали од Зимбабве ништо чудно и да ги обезглавува.:D

Брат, класично обезглавување хахахаахха

Aj ako ne da gi spomneme i Kanu,Essien i kompanija koi imaa po 2 3 sezoni dobri. Zborime za klasa, a tamu se Didier, Yaya Toure i Samuel Etoo. Tolku od afrikancite ako veke zborime za vrvot vo fudbalot.

Aj ako ne da gi spomneme i Kanu,Essien i kompanija koi imaa po 2 3 sezoni dobri. Zborime za klasa, a tamu se Didier, Yaya Toure i Samuel Etoo. Tolku od afrikancite ako veke zborime za vrvot vo fudbalot.
Ako smetash samo poslednive 10 godini da, inace Ima ushte barem 5 koi vredat da se spomnat of koa pamtam a sigurno imalo I ushte nekoj zver of porano. Kanu I Louren od Arsenal prvi mi idat na pamet.

se povredil pogba , stvarno ili murinjo saka da ja prikrie negovata ocajna forma ,ili pak saka da go prikrie sopstveniot kukaviclok i negovata ocobus formacija

vo vrska so muabetov so go terate koj bil najdobar afrikanec bez dilemi e toa didier drogba bez konkurencija , a najdobar crnomurest igrac pored mene e clod makelele

vo vrska so muabetov so go terate koj bil najdobar afrikanec bez dilemi e toa didier drogba bez konkurencija , a najdobar crnomurest igrac pored mene e clod makelele
Зависи тоа дали Анри го рачунаш како црномурест или мелез. Ако како мелез да, ако не тогаш не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom