Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Зависи тоа дали Анри го рачунаш како црномурест или мелез. Ако како мелез да, ако не тогаш не.[/QUOTE
anri da
kako sakas racunaj go anri bese strasen igrac ali makelele bese postrasen

kako sakas racunaj go anri bese strasen igrac ali makelele bese postrasen
Секој на свој начин. Импактот кој Анри го имаше во Арсенал е неспоредлив со тој на Макелеле. На својата позиција да, најдобар црномурест играч.

giphy-downsized.gif

samo napagjacite gi favorizirame sekogas svarno anri resetese i rasturi so golovi , zato pak makelele bese motor od 500 kw go imase do sekoe delce na terenot ,ete mozebi zatoa sto koga jas aktivno igrav fudbal ja igrav taa pozicija i ja znam tezinata i odgovornota na DMF zatoa pogolema valorizacija mu davam na makelele

Да, муабетот почна за во ПЛ, таму Веа и немаше некој страшен перформанс. Во Франција и Италија му беше пикот.
Па продолжија и општо за најдобар афрички фудбалер.
Ето го спомнаа, слична ситуација го Веа.

Ето нема толкав белег оставено во ПЛ, не зезајте. Дрогба, Есиен, браќата Туре, да.

Ептен го закомплициравте муабетов, црнец, пола црнец, 3/4, не знам што, за деклариран репрезентативец на африканска репрезентација се гледа.

Btw, Леон Бејли или како и да се чита, има дедо Англичанец и најверојатно ќе игра за Англија во иднина. Кога сме веќе на темава, она детено 15 години што направи бум од Селтик, паралелно си игра и за Шкотска и за Англија, одете кај него на Инстаграм, еднаш слики со шкотски дрес, после имаш со англиски, како кој го викнал :pos:

Последно уредено:
Лукас Радебе? Any1? Се слагам горе-доле,овие од поново време имаат голем белег оставено,Радебе бил малце порано,баш пред некој период читав за Кајзер Чифс бендот,членовите биле огромни навивачи на Лидс и биле крстени по тимот од кај шо дошол Радебе таму :pos:

Бтњ,некој го гледал овој Рајан Сесењон од Фулам? Дечкото има 17 години,сезонава има 14 гола и 4 асистенции,а игра како лев бек :confused:

se povredil pogba , stvarno ili murinjo saka da ja prikrie negovata ocajna forma ,ili pak saka da go prikrie sopstveniot kukaviclok i negovata ocobus formacija
Може му ја сјебале фризурата за утре па нејќе да искача на терен.[DOUBLEPOST=1520649642][/DOUBLEPOST]Кога сме веќе кај чамуги, Мварувари и остали предигри.

Носталгија у три лепе стрине.

Лукас Радебе? Any1? Се слагам горе-доле,овие од поново време имаат голем белег оставено,Радебе бил малце порано,баш пред некој период читав за Кајзер Чифс бендот,членовите биле огромни навивачи на Лидс и биле крстени по тимот од кај шо дошол Радебе таму :pos:

Бтњ,некој го гледал овој Рајан Сесењон од Фулам? Дечкото има 17 години,сезонава има 14 гола и 4 асистенции,а игра како лев бек :confused:

Mислам дека зеде некоја награда за најдобар играч во лигата пред некој месец, и има огромна заинтересираност за него, од скоро сите премиерлигаши. Ако е паметен, нека си иде во Тотенхем, ке направи Покетино играчиште од него. Иначе, лево крило најчесто игра, затоа и бројките, а не лев бек, го прекомандуваа од бек во крило, а ла Бејл.

Па продолжија и општо за најдобар афрички фудбалер.
Ето го спомнаа, слична ситуација го Веа.
Општо ако е за африканец Веа е цар за другите, не го спомнуваат овде оти е најстар. Голем дел од учесниците на форумов или играле во песок или у најдобар случај биле прво-второ одделение, кога играл он.
После него Дрогба и Ето, тоа е првата тројка.

Не постои поубаво двојче од она на Ливерпул денес. Погба повреден, одбраната на Јунајтед е мизерна, нападот топло-ладно.

Салах очекувам да ги збесне Јанг и Смолинг по десната страна.

Ако збориме општо за сите африканци тогаш не го заборавајте и Кафур, ѕверотина беше позади.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom