Максимум 55Ако ВВД вреди 75 милиони, колку денес би вределе Малдини, Турам, Канаваро и Неста?
а колку би вределе во 1955?Ако ВВД вреди 75 милиони, колку денес би вределе Малдини, Турам, Канаваро и Неста?
А где је Тери?Ако ВВД вреди 75 милиони, колку денес би вределе Малдини, Турам, Канаваро и Неста?
Zamisli da ne se plaka vo milioni evra nego vo zrna grav , kolku zrna grav bi vredele ovie fudbaleri?Ако ВВД вреди 75 милиони, колку денес би вределе Малдини, Турам, Канаваро и Неста?
Замислив. Ајде сега ти замисли дека напиша нешто паметно, интересно или смешно. Не оди, а?Zamisli da ne se plaka vo milioni evra nego vo zrna grav , kolku zrna grav bi vredele ovie fudbaleri?
Celta mi bese da ja desifriram gluposta koja ti ja napisa samo na poprost nacin za da mozes da uocis kolku si intelgenten, nesi a?Замислив. Ајде сега ти замисли дека напиша нешто паметно, интересно или смешно. Не оди, а?
Ose4am i jas isto hhhhce ima jaki i so4ni zaebanciii za defanzivecov so vredi skanija i nekolku crni vrejci so pari.![]()
Уочиш е всушност воочиш, неси се пишува одвоено, НЕ СИ. Не си баш најписмен, а?Celta mi bese da ja desifriram gluposta koja ti ja napisa samo na poprost nacin za da mozes da uocis kolku si intelgenten, nesi a?
И дури и Селта ја има спомнато.Уочиш е всушност воочиш, неси се пишува одвоено, НЕ СИ. Не си баш најписмен, а?