Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ништо посебно од Јунајтед во првово, ама добро, нормално е да падне малце играта после прослава на титулата.
Добро, не гледаш дека Свонси игра со 7 играчи назад, многу е тешко да се игра фудбал против вакви екипи. Или само за да напишеш нешто?

Минатата година Јунајтед не ги добиваше ваквите натпревари, затоа што не успеваше да даде гол. На овие им пикна еден на сила, ќе видиме второто.

Последно уредено:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Добро, не гледаш дека Свонси игра со 7 играчи назад, многу е тешко да се игра фудбал против вакви екипи. Или само за да напишеш нешто?

Минатат година Јунајтед не ги добиваше ваквите натпревари, затоа што не успеваше да даде гол. На овие им пикна еден на сила, ќе видиме второто.
Од шампиони повеќе се очекува. Седум не е ништо, играат тимови и со десет.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.255
Истото. За Конте можам да коментирам и да го бранам. За другите си има други, сигурно нема јас да се замарам :D
Среќа ти се сфаќаш, па ми објаснуваш :smirce:
Поентата е што ти ја оправдуваш буквално секоја одлука и коментар од Челзи.Зошто да го браниш Конте,Челзи или било кој од Челзи доколку не се во право?Не се што доаѓа од нив е точно,праведно.Затоа и во последно време ти се потсмеваат за низа вакви бисери.Последен беше Ставро,само ти неможеше да сфатиш.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.727
Paul Merson - 'For me Jon Walters is the signing of the season'

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Поентата е што ти ја оправдуваш буквално секоја одлука и коментар од Челзи.Зошто да го браниш Конте,Челзи или било кој од Челзи доколку не се во право?Не се што доаѓа од нив е точно,праведно.Затоа и во последно време ти се потсмеваат за низа вакви бисери.Последен беше Ставро,само ти неможеше да сфатиш.
Се согласувам, кога не се во право ги имам и ептен критикувано. Тогаш на никој не му е гајле.

Смешно е да критикуваш, а да имаш една реченица прочитано за тоа што го критикуваш.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.255
Се согласувам, кога не се во право ги имам и ептен критикувано. Тогаш на никој не му е гајле.

Смешно е да критикуваш, а да имаш една реченица прочитано за тоа што го критикуваш.

Па ти си таков за Венгер бе друже и за уште 1000 менаџери,клубови.
Се на се смешното е што буквално за се ги оправдуваш,а за другите бараш од твитер акаунтите испревртани и измислени коментари.
Добро е да тераш сеир,да се заебаваш,лошото е кога ќе почнеш на тие заебанции да веруваш.
Ти размислуваш буквално вака:Челзи чини за се и сешто,другите не чинат.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.647
Поени од реакции
59.524
Зашто уште игра Рашфорд?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Па ти си таков за Венгер бе друже и за уште 1000 менаџери,клубови.
Се на се смешното е што буквално за се ги оправдуваш,а за другите бараш од твитер акаунтите испревртани и измислени коментари.
Добро е да тераш сеир,да се заебаваш,лошото е кога ќе почнеш на тие заебанции да веруваш.
Ти размислуваш буквално вака:Челзи чини за се и сешто,другите не чинат.
Зошто да не ги оправдувам за ова кога сметам дека се во право? Или да си ќутам за да не си го нарушам дополнително битниот углед на форум :icon_mrgr:

Смешно е што на сите ви е полесно сега да застанете на страната на Коста, најголемиот гад во ПЛ кој едвај чекавте да го депортираат од Англија, а не ја ни знаете целата приказна :D

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.255
Зошто да не ги оправдувам за ова кога сметам дека се во право? Или да си ќутам за да не си го нарушам дополнително битниот углед на форум :icon_mrgr:

Смешно е што на сите ви е полесно сега да застанете на страната на Коста, најголемиот гад во ПЛ кој едвај чекавте да го депортираат од Англија, а не ја ни знаете целата приказна :D
Генерално правам муабет,не ја коментирам ситуацијата Конте-Коста и ич не ми е гајле кој е правиот кој кривиот.Иако за оваа ситуација ти се избања толку многу за пораката,што сега незнам како не ти е срам уопште да правиш муабет на таа тема.
ПС:Коста ми е омилен играч од Челзи.:kafence:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Генерално правам муабет,не ја коментирам ситуацијата Конте-Коста и ич не ми е гајле кој е правиот кој кривиот.Иако за оваа ситуација ти се избања толку многу за пораката,што сега незнам како не ти е срам уопште да правиш муабет на таа тема.
ПС:Коста ми е омилен играч од Челзи.:kafence:
Не знам што сум згрешил за пораката. Реков тогаш да не се избрзува со заклучоци затоа што не знаеме ништо. Не сум тврдел дека немало. Еве изгледа имало, и се согласувам дека не требало да ја има. Ама дека со таа порака прв пат му било дадено до знаење дека не е пожелен веќе во Челзи, никако :D

А и секако, на крајот од денот не гледам што е страшно текстуално по телефон да комуницираш, кога сите тоа го прават, дури и цели трансфери се договараат по WhatsApp.

Член од
21 октомври 2014
Мислења
4.071
Поени од реакции
6.727
Воа па мочково ми го имитира Лаказет.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom