Premier League - Season 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
DHlhV5GWsAA-5b2.jpg

Помолете се да не даде гол :sneaky:

Ве лаже

Многу аматерско однесување од Конте околу прашањето за Коста. Океј, не го планирај за следната сезона, но прво со порака го известуваш, па потоа му маваш ваков сеир јавно. Ако премине Коста во кој било друг клуб од ПЛ имам чувство дека ќе игра со 200% мотивација против Челзи.

Како да не се смее кога вика дека го третирале како криминалец, а истиов “криминалец“ Челзи го плаќаат скоро 200к фунти неделно

Му ги изгледа и другите пресови на Конте? Знаеш дека на секој прес му поставуваат прашања за Коста и дека сто пати има кажано дека не сака веќе да коментира?

Ама ама кај си за Венгер и останатите менаџери да го коментираш истото?Еве пример за Венгер,ако овде е дискутирано 200 пати за некоја негова прес конференција,99% од луѓето што коментираат не го гледале пресот( и претходните пресови) и дискутираат само дел од пресот,не знаејќи како течел целиот,кои се точните прашања,па некогаш и одговори зошто честопати се испревртуваат од медиумите и секој си сфаќа како што си сака.
Ти ебам донеф моудот :D трпи малку,остај да лаат.
Го претставуваш Челзи небаре перфектен е и се во него и околу него е перфектно.Пример за пластичен.:kuracc:

Ама ама кај си за Венгер и останатите менаџери да го коментираш истото?Еве пример за Венгер,ако овде е дискутирано 200 пати за некоја негова прес конференција,99% од луѓето што коментираат не го гледале пресот( и претходните пресови) и дискутираат само дел од пресот,не знаејќи како течел целиот,кои се точните прашања,па некогаш и одговори зошто честопати се испревртуваат од медиумите и секој си сфаќа како што си сака.
Ти ебам донеф моудот :D трпи малку,остај да лаат.
Го претставуваш Челзи небаре перфектен е и се во него и околу него е перфектно.Пример за пластичен.:kuracc:
Брани си го ти Венгер, гајле ми е мене за него.

Брани си го ти Венгер, гајле ми е мене за него.

Не е поентата Венгер,туку х менаџер.Конкретно Венгер го дадов за пример бидејќи сум за Арсенал.Да сфаќаше ти одредени работи,немаше да трескаш бура глупости и нелогичности.

Циганска работа,погодува греда и линија Погба дава гол соиграчот негов и мафта одречно со прстот Погба демек не не,не е негов гол,мој гол е..... :icon_lol:

Пишете му асистенција барем, да не се лути.

Не е поентата Венгер,туку х менаџер.Конкретно Венгер го дадов за пример бидејќи сум за Арсенал.Да сфаќаше ти одредени работи,немаше да трескаш бура глупости и нелогичности.
Истото. За Конте можам да коментирам и да го бранам. За другите си има други, сигурно нема јас да се замарам :D
Среќа ти се сфаќаш, па ми објаснуваш :smirce:

Погба и стативите....[DOUBLEPOST=1503145416][/DOUBLEPOST]
Ништо посебно од Јунајтед во првово, ама добро, нормално е да падне малце играта после прослава на титулата.

Ти најубаво знаеш :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom