Донев
★★
- Член од
- 9 мај 2008
- Мислења
- 35.762
- Поени од реакции
- 52.738
Поима немаш.Нема ни фаца ни фризура за добар играч.
Поима немаш.Нема ни фаца ни фризура за добар играч.
Ве лаже![]()
Помолете се да не даде гол![]()
Како да не се смее кога вика дека го третирале како криминалец, а истиов “криминалец“ Челзи го плаќаат скоро 200к фунти неделноМногу аматерско однесување од Конте околу прашањето за Коста. Океј, не го планирај за следната сезона, но прво со порака го известуваш, па потоа му маваш ваков сеир јавно. Ако премине Коста во кој било друг клуб од ПЛ имам чувство дека ќе игра со 200% мотивација против Челзи.
Ама ама кај си за Венгер и останатите менаџери да го коментираш истото?Еве пример за Венгер,ако овде е дискутирано 200 пати за некоја негова прес конференција,99% од луѓето што коментираат не го гледале пресот( и претходните пресови) и дискутираат само дел од пресот,не знаејќи како течел целиот,кои се точните прашања,па некогаш и одговори зошто честопати се испревртуваат од медиумите и секој си сфаќа како што си сака.Му ги изгледа и другите пресови на Конте? Знаеш дека на секој прес му поставуваат прашања за Коста и дека сто пати има кажано дека не сака веќе да коментира?
Брани си го ти Венгер, гајле ми е мене за него.Ама ама кај си за Венгер и останатите менаџери да го коментираш истото?Еве пример за Венгер,ако овде е дискутирано 200 пати за некоја негова прес конференција,99% од луѓето што коментираат не го гледале пресот( и претходните пресови) и дискутираат само дел од пресот,не знаејќи како течел целиот,кои се точните прашања,па некогаш и одговори зошто честопати се испревртуваат од медиумите и секој си сфаќа како што си сака.
Ти ебам донеф моудоттрпи малку,остај да лаат.
Го претставуваш Челзи небаре перфектен е и се во него и околу него е перфектно.Пример за пластичен.![]()
Не е поентата Венгер,туку х менаџер.Конкретно Венгер го дадов за пример бидејќи сум за Арсенал.Да сфаќаше ти одредени работи,немаше да трескаш бура глупости и нелогичности.Брани си го ти Венгер, гајле ми е мене за него.
Истото. За Конте можам да коментирам и да го бранам. За другите си има други, сигурно нема јас да се замарамНе е поентата Венгер,туку х менаџер.Конкретно Венгер го дадов за пример бидејќи сум за Арсенал.Да сфаќаше ти одредени работи,немаше да трескаш бура глупости и нелогичности.
Ти најубаво знаешНишто посебно од Јунајтед во првово, ама добро, нормално е да падне малце играта после прослава на титулата.