Premier League - Season 2017/2018

#МукиАут

• Вкупно гласачи
    113
Статус
Затворена за нови мислења.
M

MD_

Гостин
Многу аматерско однесување од Конте околу прашањето за Коста. Океј, не го планирај за следната сезона, но прво со порака го известуваш, па потоа му маваш ваков сеир јавно. Ако премине Коста во кој било друг клуб од ПЛ имам чувство дека ќе игра со 200% мотивација против Челзи.
Како да не се смее кога вика дека го третирале како криминалец, а истиов “криминалец“ Челзи го плаќаат скоро 200к фунти неделно

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Му ги изгледа и другите пресови на Конте? Знаеш дека на секој прес му поставуваат прашања за Коста и дека сто пати има кажано дека не сака веќе да коментира?
Ама ама кај си за Венгер и останатите менаџери да го коментираш истото?Еве пример за Венгер,ако овде е дискутирано 200 пати за некоја негова прес конференција,99% од луѓето што коментираат не го гледале пресот( и претходните пресови) и дискутираат само дел од пресот,не знаејќи како течел целиот,кои се точните прашања,па некогаш и одговори зошто честопати се испревртуваат од медиумите и секој си сфаќа како што си сака.
Ти ебам донеф моудот :D трпи малку,остај да лаат.
Го претставуваш Челзи небаре перфектен е и се во него и околу него е перфектно.Пример за пластичен.:kuracc:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Ама ама кај си за Венгер и останатите менаџери да го коментираш истото?Еве пример за Венгер,ако овде е дискутирано 200 пати за некоја негова прес конференција,99% од луѓето што коментираат не го гледале пресот( и претходните пресови) и дискутираат само дел од пресот,не знаејќи како течел целиот,кои се точните прашања,па некогаш и одговори зошто честопати се испревртуваат од медиумите и секој си сфаќа како што си сака.
Ти ебам донеф моудот :D трпи малку,остај да лаат.
Го претставуваш Челзи небаре перфектен е и се во него и околу него е перфектно.Пример за пластичен.:kuracc:
Брани си го ти Венгер, гајле ми е мене за него.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Брани си го ти Венгер, гајле ми е мене за него.
Не е поентата Венгер,туку х менаџер.Конкретно Венгер го дадов за пример бидејќи сум за Арсенал.Да сфаќаше ти одредени работи,немаше да трескаш бура глупости и нелогичности.

P

PewDiePie

Гостин
Циганска работа,погодува греда и линија Погба дава гол соиграчот негов и мафта одречно со прстот Погба демек не не,не е негов гол,мој гол е..... :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Пишете му асистенција барем, да не се лути.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Не е поентата Венгер,туку х менаџер.Конкретно Венгер го дадов за пример бидејќи сум за Арсенал.Да сфаќаше ти одредени работи,немаше да трескаш бура глупости и нелогичности.
Истото. За Конте можам да коментирам и да го бранам. За другите си има други, сигурно нема јас да се замарам :D
Среќа ти се сфаќаш, па ми објаснуваш :smirce:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.950
Поени од реакции
67.696
Погба и стативите....[DOUBLEPOST=1503145416][/DOUBLEPOST]
Ништо посебно од Јунајтед во првово, ама добро, нормално е да падне малце играта после прослава на титулата.
Ти најубаво знаеш :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom