Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џиги несака Конте да биде шампион... :kafence:

Ливерпул да не играат лш случајно што кретенов клоп ги остави на клупа стариџ , кутињо и фирмино ..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ливерпул да не играат лш случајно што кретенов клоп ги остави на клупа стариџ , кутињо и фирмино ..

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Стариџ редовно е на клупа :D[DOUBLEPOST=1491665093][/DOUBLEPOST]А Кутињо мислам повреден е нешто.

Пијан да не бил Клоп вечерта кога го планирал составот кој ќе игра, добро што ги ставил Кутињо и Фирмино у второ па еве дале некој гол.

Хрватскиов коментатор бе :pos:

Почна да расправа за Маркос Алонсо, како во Шпанија немало место за него во репрезентацијата, па им завидуваше на шпанците дека можеле да си дозволат таков играч да не го викаат уопште и слично. После тоа вели замислете да беше хрват колку добро ќе ни дојдеше, можеби можеле Мамиќ и Шукер да му понудат хрватско државјанство :icon_mrgr::icon_mrgr:

tumblr_oo3owu1Txe1shaydvo3_r1_500.gif

Хрватскиов коментатор бе :pos:

Почна да расправа за Маркос Алонсо, како во Шпанија немало место за него во репрезентацијата, па им завидуваше на шпанците дека можеле да си дозволат таков играч да не го викаат уопште и слично. После тоа вели замислете да беше хрват колку добро ќе ни дојдеше, можеби можеле Мамиќ и Шукер да му понудат хрватско државјанство :icon_mrgr::icon_mrgr:
Na krajot reche deka se sheguva, no ne ja gleam poentata na muabetot. :D

Колку гола даде Коста у пост Кина периодот до сега?

Ел Мохамади од Хал е убедливо најлошиот фудбалер у ИСТОРИЈАТА на премиер лига.
Какво дрво човече. :pos:

Na krajot reche deka se sheguva, no ne ja gleam poentata na muabetot. :D
Сигурно дека се шегува, ама каков муабет е тоа за време на коментирање утакмица не ме заебавај. Ама човеков повеќе пати успеал да ме насмее, страшно знае да ја тресне понекогаш :D

Congratulations to Philippe Coutinho after he became the top Brazilian scorer in Premier League history

17861498_10155131444503232_2933973073987969105_n.jpg

Не дека ме заболе стап нешто за статистикава и дека ќе ти смени мислење али @Syn tuka?

не е мала работа во конкуренција на жулио баптиста, денилстон, фабио роченбак, елано, жо ... да си дал најмногу голови во ПЛ за 5 години, незнам како ни промакна тоа инфо на сите, дајте му balon d or на дечкото уште утре. :tvg:

па уште и Congratulations :pos:, тоа се тие достигнувања битни у фудбалот, дресовите на погба, и головите на бразилците у англија, дека таму роналдињо, ривалдо, роналдо и ромарио играа, неверојатните 30 гола, да, 30, на коутињо, 10 повеќе од фирмино на пример кој е 2 години само у англија. :ROFLMAO:
сеа баш ме натера инфово, да видам роналдо у први 5 години само у пл шо напраил, 66 гола, 3 титули првак, една фа куп, 2 лига куп, суперкуп, ЛШ, светски клупски шампион, индивидуални награди милион меѓу кои и најбитната ... и овие пустиве, од што не знаат каков форс да удрат, ми вадат ваква статистика, бреееееј, билдај му уште некое милионче цена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom